Jako smudlo hledej,stim mi dejte pokoj,procetl jsem tu skoro vse,postupoval jsem podle rad,ktere jsem nasel,doslo k mirnemu zlepseni, ale porad je neco spatne.mam 1150 s posilovacem,pancerove hadice,vymenil jsem loziska v prednim kole,vse dotahl na moment,samotne kolo se toci lehce,brzdice jsem vycistil,pistky jdou zatlacit rukou,prsty,pri zmacknuti brzdy odskoci viditelne jen dva pistky proti sobe blize k hadici,spodni jen povoli,po nasazeni na vidle kolem neotocim kolem ani o ctvrt otacky,posledni vec co me napada,povolit vidle ,jestli se to po tech letech nekde nekrizi a dal fakt nevim,poradite mi jeste neco?minuly rokpo vycisteni brzdicu to nedelalo,aspon ne tolik,dikn
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Bystro dotaz kotouce si nemenil ze? ja jen ze jsme meli podobnej problem u 650 po vymene kotouce a to ten , ze tam chybeli ty "papirovy" mini podlozky, ale nevim jak to mas ty
jeste jukni jestli ti nedrhne kotouc o brzdic nekde
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
papírový podložky?to jsem tam nikde neviděl,kotouče mám pořád originál,jen desky jsou měněné před 2 roky,včera jsem odsál kapalinu,bylo jí tam po vrch okna nádobky,tak je to zas o něco lepší
Já bych to taky typoval na přelitou brzdovku.... Pak dej vědět, co jsi vybádal. Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Něco podobného mi dělala Hoda na zadním kole, byl to dovoz z Itálie. Pořád přibrždovala, povolil jsem si hadici u brzdiče jestli zustane okruh natlakovaný nebo jestli je bez tlaku a bude to mechanická závada. Byl tam tlak, v hadici jsem našel takový "šlem" z brzdovky, pomalu nešla hubou profouknout. Po vyčištění a nové brzdovce to bylo Ok. Na Avii jsem se setkal s tím že byla "odpařená" vnitřní část hadice pod opletením a bránilo to vrácení brzdovky do nádobky. Nevím jestli nemáš mít odvětranou nádobku, dělá to i při otevřené nádobce ?
Hadice jsou pancerove,mam je tam 10 let,horni pistky viditelne odskoci, ty spodni jen povoli,ale neodakoci,jeste tam nekde neco budeminuly rok mi to nedelalo.konzultoval jsem ro se svym mladym,rikal,ze by to mohly delat tesnici gumicky pistku,tak nevim
Mně se jednou stalo když jsem lehce padnul v poli, že se mi kousíček hejbnula brzdová pumpa. Nebylo nic vidět, ale pořád to jemně přibržďovalo. Jeden kotouč byl slušně horkej, druhej míň. Brzdy jsem rozdělával několikrát a pořád to stejný. Nemohl jsem na nic přijít Pak jsem zkusil povolit pumpu a bylo opraveno. Stačilo asi dva milimetry posunout zpátky.
dnes jsem se bavil s jedním kamarádem,řekl jsem mu co mám za problém,rovnou mi řekl,že se s tím setkal a odvzdušňoval někomu modul abs u 12 gs nebo gsa,po odvzdušnění problém zmizel,opět jsem tu něco pročetl ale moc chytrej z toho nejsem.co si o tom myslíte?