Pripojuji se k velice spokojenym zakaznikum Ivana Cecha (cechi) z Pitina! Ivan ma zlate ruce a dobre srdce! Perfektni domluva, co rekl, to platilo, sve praci rozumi, baworaky ma v maliku. Menil mi vstupni hridel prevodovky na 1200 GS s tim loziska, spojku, pretesneni, skvela prace! Doporucuju! Pavel Suran
Musím to na Ivana prásknout. On to prostě umí! Skvělá domluva, kvalitně odvedená práce, udělalo se vše co jsem si jen vymyslel. A ta cena? Za to, co si naúčtoval, by mi v autorizáku nevyměnili ani olej. DOPORUČUJI!
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
...nemyslim to zle, ale uz bych Ivana prestal chvalit nebo nebude mit cas vubec na nic jineho nez na ty nase porouchane stroje. Ivane respekt :-)
R 1200 GSA 4/2010
Zdravím, jste někdo s Ivanem v kontaktu? Nemůžu se mu dovolat a stejně tak několik dalších lidí od nás ze Zlína. Všichni jsme s ním měli něco domluvené, telefon zvoní, ale nikdo ho nebere.
Zdravím, nemáte někdo aktuální telefon na Ivana? Jezdím k němu už několik let, ale teď je asi 2 měsíce nedostupný, tak doufám, že třeba jenom ztratil telefon a není to něco horšího...
Díky.
Nekdo mi rikal ze se mu taky nemuze dovolat.a snad by mel mit nejake zdravotni problemy . Ale je to jedna pani povidala
... servis a diagnostika BMW Motorrad