Jakej myslíš typ GS?
U 1100GS není potřeba, je téměř dokonalá od výrobce ;-)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Otočíš heftem na doraz kloubu a pak si druhou rukou přidržíš heft, přehmátneš a pak otočíš už skoro nadoraz lanka.
----------------
Myslím, že 1200GS má plyn v pohodě, přehmatávat nemusíš a když bys měl kratší dráhu, tak by sis jen ustal v terénu, bo by tě to setřáslo.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Otočíš heftem na doraz kloubu a pak si druhou rukou přidržíš heft, přehmátneš a pak otočíš už skoro nadoraz lanka.
----------------
Myslím, že 1200GS má plyn v pohodě, přehmatávat nemusíš a když bys měl kratší dráhu, tak by sis jen ustal v terénu, bo by tě to setřáslo.
to tam má nějaké naviják
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
tak hlavně at ten led sleze brzo už mě neda se jen koukat jak stojí pod plachtou v garáži. a chod plynu uznáme za dostačující a je klid.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak - no mě to taky po 15tkm nepřijde nutný a to mám taky 2008. Fakt sem o tom neuvažoval. Spíše mi vadilo, že ten plyn má dost silnou vratnou pružinu, teda oproti jiným motorkám. Do 500km/den to ani nepřijde ,ale jak jedeš 800km a třeba i ve vlhkejch rukavicích / jezdím s tenkýma enduráckýma-mám rád cit. S medvědy jezdit neumim, vaděj mi / tak mi to dělalo puchýře na pravý ruce. Z Itálie když jsem non stop 1100km a v závěru, jsem již držel plyn jen konečky prstú.V Rusku sem sice ruku měl olepenou leukoplastma ale i tak, puchejře byli.
Možná blbá ruka, nevim. Nakonec sem koupil Throttel Rocker : http://www.thrott...
a je po problémech. Prvních 1000km sem se tím učil jezdit, trochu to vadilo, ale u%z sem si zvykl, tak pohoda. Ale o kratším plynu jsem já osobně neuvažoval, tolik k Tvé otázce.
Wing napsal:
S medvědy jezdit neumim, vaděj mi / tak mi to dělalo puchýře na pravý ruce. V Rusku sem sice ruku měl olepenou leukoplastma ale i tak, puchejře byli.
Možná blbá ruka, nevim. .
Udělej si 14 dní dovču u mě na stavbě a zařídím ti takový mozouly a silný pracky, že i autoerotiku budeš mít jak od cizího.
H.
trotle pazmek mam taky a nemůžu si to vynachvalit. Pořidil jsem hned po ceste do Chorvat a 11 hodinach na motorce. Už jsem ten plyn skoro nemohl udržet. Tak tohle funguje a je velmi velmi dobry za ty penize. cca do 300 Kč
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS