Mám je asi měsíc, jeto u nás, po Korsice a v Alpách. Ale na Triumphu Tigrovi. Zadek stejný s GS, předek mám užší 100/90-19. Najeto cca 4000km. Sucho, déšť (i extra velký), lehká šotolina na Passu Maniva. Zatím vše OK.
Mám na F800GSA, podle mě dobrá guma, na asfaltu perfektní za všech podmínek, mám nájezd asi 8tis - přední je ještě dobrá, ale zadej je takovej doskákanej vzorek je pořád dobrej, určitě vydrží přes 10tis km. Už mám koupenou další sadu, jdu do ní znovu. Když jsem ji loni kupoval někde psali, že je to stejná směs jako má Angel GT.
Přezul jsem na ně na podzim před cestou do MNE a asi nejlepší co jsem jezdil.Nádherně kulatá,padá tam sama,v dešti jsem nepozoroval žádnej klouzanec.Nevím co vydrží,mám na nich cca 5000 km.
No a taky vyhráli testy v srovnávačce,jestli tom jde věřit
oranžová dvanáctka
Mám ty gumy na KTM1190 a musím říct, že je to nejlepší silniční guma jakou jsem an 'cenduru' jezdil. Krásně padá do zatáček, drží jako židovská víra, prostě fakt excelentní,a le znovu ji obouvat nebudu a to ze dvou důvodů:
1. Nájezd: 4800km (ještě tak 1000km by dala)
2. 4 defekty(1y sklo a 3x kamínek!!) za rok na silnici - nikdy jsem nepíchnul a letos 4x, myslel jsem, že je to smůla, ale teď když je ta guma sjetá a vypuštěná bez tlaku je cítit, že tělo(kord) je slaboučkej (míň vrstev) - prostě to samé, jako když vezmeš gumu ze superbiku, takže si nedokážu představit, že bych s ní jezdil šotoliny.