Tak sem prošel vlákno a o Bohušovi ani ň. Hmm jezdí k němu borců- škoda mlůvit a nikdo ho eště neocenil za tolik let poctivéj a férovej práce nejenom na boxerkoch. Tož budu první, děkuju touto formou nejlepšímu servisákovi.Každopádně Bohušu si třída.
A doufám že se borci kamarádi ozvů co ví a jezdí servisovat a pokecat na nejjižnější cíp Moravy plného vinohradů,medu a mléka.
Upravil devolo dne 24.07.2016 22:49
A já chcu být druhý s Moravy, za mě taky obrovské DĚKUJI za to že jsi, vždycky jsi pomohl když jsem potřeboval, poradil a nikdy mi neřekl ne, budeme tě potřebovat ještě dlouho kamaráde tak na tvoje ..., Tomáš a přátelé s Kroměříža.
Kurňa tak není to paráda? Člověk přijede k Bohumilovi, který mu uvaří kafe, zatopí v dílně, poradí, na motorce udělá poctivou práci, jak kdyby montoval svoji a ještě za to skoro nic nechce (pouze za spotřebák).
Velké DÍKY! Motorka jede jak z praku a konečně má sametovej chod,
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Kolega byl po ose ale rum je na ponku, takze gdo chce tak si tam hrkne podle chuti...Pozor ale blizijou se vanoce a napsal sem jeziskovi o kapitana morgana to bude iny kafe...pak uz enom hodne zdravi a nic vic nepotrebujem kamaradi mili.Ty nase zgarby nejak polepime a jede se dal...
Upravil Bohumil dne 29.11.2017 11:48
Kupredu spatki ni krok...
Bohušku dostal jsem ke kulatinám toho dobrýho ruma 3l,přijed aj s tou tvou ochutnat až pojedeš od Krotila z besídky trošku popijem spaní aj se soudružkou zajištěno
Bob přiložený následující obrázek: