Ahoj, s nakupováním dámské výbavy nemám žádné zkušenosti :-)
Nevíte kde v okolí Plzně nebo nějaké rozumné vzdálenosti (Praha) koupit nějaké lepší cestovní boty s Goretexem nebo podobnou membránou velikosti 38 a helmu velikosti XS nebo S? Integrálku nebo vyklápěčku? Jde mi o to, aby ty věci měli skladem a paní si to mohla vyzkoušet, případně i půjčit helmu na projetí. Paní nemá s tímhle žádný zkušenosti, takže neví ani co chce a chtělo by to, aby si mohla vyzkoušet a porovnat víc věcí. Ideálně aby měli otevřeno o víkendu a když budou prodávat na splátky, tak je to úplně super.
Boty jsme mysleli nějaké TCX, Sidi, Gaerne a podobně v ceně kolem 5.000, helmu nějakou levnější s výsuvnou sluneční clonou, lehkou, ale ne zase úplnou sra.ku. Schuberth a podobný TOP produkty jsou mimo naší cenovou kategorii.
Nevíte jestli v Rockwayi mají i tyhle dámský velikosti (boty 38, helma XS/S) v dostatečném množství modelů k dispozici na vyzkoušení?
Upravil lada_k dne 11.08.2016 11:20
u zboží vidíš i dostupnosti na konkréktní prodejně, mají prodejny v Plzni, v Písku a Praze...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
Kde v Plzni a okolí koupit dámské boty, helmu a rukavice
Přidané 11.08.2016 13:46
Zkuste se podívat do Regensburgu. Je to sice dál, ale budete tam možná dřív, než v Praze. Zweirad a Polo jsou asi 500m od sebe. Nedaleko je i Luis, který je možná trochu dražší. Často se dají trefit i zajímavé slevy a výběr je zpravidla slušný.
Město je pěkné, takže je to celkem fajn výlet. co tě nazabije, to tě nezabije..
Přidané 11.08.2016 14:07
braygl napsal:
Zkuste se podívat do Regensburgu. Je to sice dál, ale budete tam možná dřív, než v Praze. Zweirad a Polo jsou asi 500m od sebe. Nedaleko je i Luis, který je možná trochu dražší. Často se dají trefit i zajímavé slevy a výběr je zpravidla slušný.
Město je pěkné, takže je to celkem fajn výlet.
Souhlas! Jestli chces velky vyber, veci skladem a sem tam nejakou akci, tak jed do nemecka. Jen ty splatky asi budou orisek.
Přidané 11.08.2016 20:35
Rozhodne Regensburg jinak ted byly vyklapecky stredni tridy u Louise ve sleve pani ma velikost ktera je v obchodech v Regensburgu vetsinou skladem oproti treba M a L
Jinak v Rockway maji ted dovolenou, pokud se nepletu.
Upravil schrek dne 11.08.2016 20:36
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přidané 18.08.2016 09:33
Díky za tipy. Zatím to asi vypadá, že mrkneme do Bikers. Sice jsem se tomu chtěl vyhnout, ale kvůli věcem za cca 10 tisíc se mi nechce jezdit 170 km až do Regensburgu. Navíc mi připadá, že to cenově vychází podobně. Omrkneme situaci tady a když nás nic nezaujme, tak překročíme hranice :-) Navíc se nákup o pár týdnů odsouvá, teď musíme neplánovaně vyřešit auto :-(