mám vyzkoušený Autokemp Erika v Brodu nad Dyjí. Je také vedle Nových Mlýnů.(kousek od Pasohlávek) Luxus moc nehledej, ale stan, osoba. moto za 155,- (loni v létě). Jsou tam i chatky, pro dvě osoby tuším 220,-/os/noc.
Tenhle kemp používám, když potřebuji přespat nedaleko hranic.
moc na jihu to neí (spíš obráceně) ale moc fajn http://www.autoke...dhradi.cz/Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ahoj - my jsme byli u Nových Mlýnů v ATC Strachotín - jediná chyba byla, že nebyl přes den stín, ale to je teď vzhledem k počasí šumák - v kempu bazén, víno do džbánku, kousek hospoda s hotovkama a kousek dál rybářská bašta viz https://www.dokem...hotin-392/R 1100 GS
Já byl v kempu v Dolních Věstonicích u v.n. Nové Mlýny a super. Kemp docela malej, ale v bufetu je možnost snídaní typu džem, rohlíky apod. takže za pár kaček a hned naproti kempu je restaurace. 200 metrů už začínají vinné sklípky. U kempu je zastávka lodí pro plavbu. Věstonice jsou hned pod Pálavou, takže pěší trip taky není problém na všechny světový strany. Do Mikulova je to cca 18 km. Mě se tam líbilo víc než jsem čekal.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Chlapi diky, ten Musov (Pasohlávky hned za aqualandem) jsem resil jako první, ale nemohl jsem se tam dovolat. 5x jsem tam volal v prubehu dne a vždy, ze resej nekoho predemnou, buhahach to urcite :-), tak na ne dlabu a vemu zítra pod tlakem ty tipy co jste mi dali po nem, dikes a hezkej konec prazdnin.. J.
F800GS
Jestli není pozdě,tak ještě jeden návrh.Kemp Pálava Nové Mlýny.Jezdíme tam leta a vždy spokojenost.Soc.zařízení parádní.hospoda s dobrou kuchyní v místě.Buď vlastní stan,nebo chatka,nebo ubytovna.Odskoušeno ,áme všechno a spokojenost.Akorát koupaní není úplně u nosu.Mají svoje stránky,tak na to koukni.
jofree napsal:
Chlapi diky, ten Musov (Pasohlávky hned za aqualandem) jsem resil jako první, ale nemohl jsem se tam dovolat. 5x jsem tam volal v prubehu dne a vždy, ze resej nekoho predemnou, buhahach to urcite :-), tak na ne dlabu a vemu zítra pod tlakem ty tipy co jste mi dali po nem, dikes a hezkej konec prazdnin.. J.
Buď rád že ses nedovolal. Mušov- (laguny-Merkur už dávno není to co býval- když tam ještě bývali ty klasický ,,provizorní" pařírny -U naftaře,Rybářská bašta ,Franta Huszár atp. Od těch dob co tam postavili ty zděný restaurace a ty starý klasiky zmizeli tak už to není ono- za vstupný a parkovný nevědí co by chtěli,přitom kvalita vody v lagunách čím dál horší hlavně že tam mají to lyžovací monstrum o té hrůze aqvalend ani nemluvím ; Komerce komerce- to co tam bývalo pěkný -přírodní okolí se ztrácí -já už tam nejezdím.
Zkus YC Pasohlávky - yachtclub . Přímo v obci. Do hospod i sklepů kousek a je tam klídek. Taky tam jezdím. Objednávat netřeba.
Upravil Petr65 dne 22.08.2016 00:43
...létám pomalu a nízko... (obvykle)
R 1200 GS 2007
R 1250 GS 2022
Kluci dáváme ZV, byli jsme nakonec v kempu Pálava v chce c.48. Nemělo to chybu. Vyzrali jsme ve třech 10l vina z Perne z vinarstvi od Matoušku, opekli ryby, idelani pojeti pro krátkodobý výběh okolo psince.. (dvě noce)
F800GS