Mám dotaz mohl by mi tady někdo poradit jak na seříní klapek obšlehnuli jsme taty narychtung místo budíků souvislou sestavu hadic různých průměrů přidělaných na 1,5 m dlouhým prkně hadice nasadili na spodní šrouby pod ucpávkama na přírubach sání klapky se zřejmě štelujou mosaznejma šřoubkama (u vstřikovačů) nevím to přesně vedla nás intuice při vovnoběhu hladiny v pořadku při konstatnísh otáčkách 2500 i 3500 taky srovnaný,ale průser je že pří průběžným přidávání plynu se hladiny nehezky rozhazujou je to normál nebo něco děláme blbě???
Ahoj,
dělá se to tak, jak píšeš, nejdřív si seřiď lanka plynu v bowdenech (já mám r.v.95 a starší provedení ovládání plynu), aby stejně zabíraly a pak těma velkejma mosaznejma šroubama seřiď volnoběh na cca 1000 ot/min. Po přidání plynu se hladiny rozhází, ale při stálých otáčkách cca 3000 ot./min. by zase měla být hladinka ve stejné úrovni. Mosazný šrouby pak zakápni barvou. Toť vše.
CITUJI: Ahoj,
dělá se to tak, jak píšeš, nejdřív si seřiď lanka plynu v bowdenech (já mám r.v.95 a starší provedení ovládání plynu), aby stejně zabíraly a pak těma velkejma mosaznejma šroubama seřiď volnoběh na cca 1000 ot/min. Po přidání plynu se hladiny rozhází, ale při stálých otáčkách cca 3000 ot./min. by zase měla být hladinka ve stejné úrovni. Mosazný šrouby pak zakápni barvou. Toť vše.
Čus.
MUJ NAZOR:
....zase se výše potvrdilo, že co hlava to názor, ale výsledek, no nevím....
a co takhle manuál ....
už jsem to zde někde psal, ale klidně se řiďte nesmyslem...
Upravil bmwivo dne 27.01.2009 20:07