Jak asi už někteří víte, od minulého týdne u nás nepracuje Milan Holý.
Odešel po 12 letech spolupráce po vzájemné dohodě.
Telefonní číslo 602 100677 zůstává u nás na prodejně.
Airspeede... Však cajk... Šlo mi spíš o to zdali třeba Milan je O.K. - není třeba nemocnej atp nic víc nic míň.. A jestli je to osobní tak je to osobní, ale takto jsem to opravdu nemyslel... spíš jenom údiv, ale beru, že změna je život..
Proč být hned tak vysazenej... lidi... tvl..
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
TomasTT napsal:
Jak asi už někteří víte, od minulého týdne u nás nepracuje Milan Holý.
Odešel po 12 letech spolupráce po vzájemné dohodě.
Telefonní číslo 602 100677 zůstává u nás na prodejně.
O dalších změnách budu informovat v průběhu října.
Tyvoe my z velkych mezinarodnich spolecnosti co nejsme na super vysokych pozicich jsme na takoveto oznameni uz dost haklivy. Kazde oznameni ktere nam putuje je ze po vzajemne dohode se rozhodl opustit firmu. Ona vzajemna dohoda byl vzdy vyhazov ve vetsine pripadu pro tzv nadbytecnost ale vzdy clovek fakt zkuseny jen firma uz mu nechgela platit.
Neresim proc odesel Milan. Jen to oznameni ve mne vyvolava alergicke reakce
Ne, není nemocný a prostě jsme se nedohodli na podmínkách další spolupráce a nešlo jen o peníze ale řadu dalších věcí ohledně provozu. Rozhodně neodešel pro nadbytečnost. Další je věc mezi námi a nemíním to někde rozebírat veřejně.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
To mě vyrazilo dech!!! vždyť kvůli Milanovi vůbec vím že existuje Touratech , naučil mě jezdit i mimo silnice a poradil spoustu užitečných informací a díky němu jsem u vás utrácel korunky za spoustu důležitých doplňků které nutně potřebuji:-) Nemluvě o skvělých akcích které jste společně organizovali a já vás považoval za nerozlučnou dvojici !!! skoro jako by odešel Pat od Mata a už to bude jinej příběh
ja sa teda nepotrebujem TomasaTT koli nicomu zastavat ale nerozumiem niektorym reakciam...
... ved iba normalne odkomunikoval ze clovek ktory s nim roky robil odisiel aby ludia vedeli a mozno este aby to vedeli priamo od neho
live fast, die young be wild, have fun
kubas napsal:
Hmm ví někdo co bude teď Milan dělat? Hádám že něco kolem motorek..
...až nastane ten správný čas, jistě sám prozradí....
...jinak naprostý souhlas s Raptorem, naprosto zbytečné příspěvky k oznámení prostého faktu...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."