Může mi dát někdo tip. Chci je koupit tchánovi k vánocům. Aby tam pasovaly na místo originálů ( on má bez vyhřívané ) aby to fungovalo a šlo to snadno zapojit. Jinak se svou "novou" 1100gs je moc spokojenej a jak může, tak vyjede
dík kamarádi
hlavně, že je pivo ftlamě
Doporučuju Oxfordy. Dal jsem si je na 11ku a proti originálům je to naprosto perfektní. Zapojení je jednoduchý - přímo na baterku a montáž taky. Jen nevim, jaký konkrétně tam mám, ale oměř hefty motorky a podle toho si je najdi - dělají víc modelů a dají se i zkrátit.
Já dal na 1100 oxfordy typ OF 690. Jediný co mi chvilku vadilo než jsem si zvykl, bylo, že oproti origo heftům jsou oxfordy bachratější. Jen bych možná už nešel do verze adventure, ale do těch na silniční moto typ OF 692 kvůli měkčím madlům.
kudla tož teď nevím, chtěl jsem dát ty adventury OF690 na r1100r ,ale nechci nějaké tvrďáky, radši komfort. trochu mne mrzí přijít o origo hefty, bo mi dokonale sedí v ruce. ale co už zas bude teplo.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM