Ahoj.
Včera jsme přijeli z vejletu a než jsem zdechnul Helmuta poslouchám a bzučelo palivové čerpadlo.Doufám že se neodebírá do palivového ráje.Zítra až přijdu z kolbenky tak vyměním palivový filter.Třeba bude zakydlej.(Doufám)
Měl už někdo takový problém?Díky.Abbe
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Teda nevim, ale já ho slyšim furt. I když zapnu blinkry, tak slyšim, jak pulsuje s nima a nic mě neznepokojuje. Je to podlemě normální, nebo nevím co si představit pod pojmem "bzučelo". Mě bzučí furt.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
no já sem dělal filtr nedávno a byl tam ještě originál a mam najeto 96tkm a čerpadlo trochu ztichlo,ale zatim sem to nevyskoušel za jízdy jelikož sem nepojízdnej
Tak to byl dělanej v 80000km naposled. Dělá se po 40000km a 96000 si myslim, že nemůže vubec vydržet. Někdo to dával do BMW a máš tam origo, ale vlastně novej a né 96000km
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Mě hučí palivové čerpadlo hodně a to mám motorka najeto ani ne 30 tkm. Výrazněji hučí asi 5 tkm a zatím je v pohodě. A doufám, že bude v pohodě ještě hoodně dlouho.
Taky se pridam.Bzuci,bzuci byl jsem z toho nervozni kdyz jsem si toho vsimnul,ale ted uz me to nak neprijde.Ale mam najeto 44tis.takze doporucujete uz asi vymenu filtru,ne?A co stoji ta sranda?
Teď jsem měnil na dvou motorkách a MANN MWK44 stál 490Kč-týden se čekalo-nebyl ani ve skladu v ČR. V Elitu jde objednat od UFI, ale stojí okolo 600Kč(možná i víc) .
Když jsme u toho hvízdání tak je normální, když hvízdá nevím asi posilovač brzd při zmáčknutí brzdové páčky - závislé na síle stisku?
R1150 GS Adventure
Já teda slyším čerpadlo taky porád. Ne nijak hlasitě, ale slyšet je. Předtím jsem měl 850 R a tam mi to teda vyloženě "ječelo-mečelo" Ale začalo se to takhle ozývat až po 55 tisících na origo filtru, bo jsem byl pakoň a zasvinil jsem si nádrž, tudíž filtr Ale jen jak klesla hladinka v nádrži na nějakých 5-6 litříků jinak ticho po pěšině.
Když jedu, tak jedu.
Hele a zaregistrovali jse v nádrži ty kusy barvy co tam plavou??? Já vždycky když měním filtr, tak to tam má každej.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Filter jsem vyměnil a je to určo tišší.Barvu jsem v banduře neměl,ale vytáhl jsem stříkačkou asi 5ml vody.Tak tam občas cáknu něco lihu.A do sebe taky trochu.A častěji.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Barvu v nádrži GS už jsem při výměně filtru viděl - všechno to ale byly opravený nádrže, které klempíř "vytahoval".Barva uvnitř se po deformaci odchlípla a časem odpadla. Největší binec jsem ale viděl v nádrži jednoho R1100S - barva + ještě nějaká zrosolovatělá sračka - asi se tankovalo často na nějaké NO NAME pumpě.