Ahoj, chtel jsem se zeptat kde se da koupit sidecar na bmw 1200gs jsou u nas vyrobci nebo se vse dovazi ze zahranici . A jak narocna je uprava nebo pripojeni k motorce ? Diky za vsechny rady a odkaz.
A jakou sajdu si k tomu představuješ - výrobce, počet míst, zavěšení (pevné, naklápěcí motorka)? Můžeš k tomu připojit třeba sajdu od Dněpra, Velorexa, Cobras apod. Tady se tím zabývá tato firma včetně zápisu do TP a jsou na ně dobré ohlasy. http://www.sajdka... tak je zkus kontaktovat - určitě Ti poradí.
Upravil MALI dne 09.01.2017 15:02
Velorex k 12gs nedoporucuju,stavel jsem soupravu r1200r a 562 a ta sajda je tak lehka,ze bez spolujezdce je to v podstate nepouzitelne.Pro tak vykonnou motorku aby to melo smysl tak to chce zainvestovat do eml nebo neceho podobneho.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Tenhle stripek schazel ze u bmw 1200 je sidecar lehka a motorka silna . Vite jake to je s pavikem ? Ke to stejne nebo pavik musi mit specialni upravu ? . Napada me zd by se dala dat sidecar na mou 350 jawu diky kluci m
Já jsem sajdu ke 350 teď připojoval a pávíka k ní chci taky časem připojit. Povolení z Jawy i Velorexu už mám, tak pak ještě na STK. Pokud Tě něco zajímá, tak PM. Jinak pro inspiraci doporučuji knihu Československé sajdkáry.
Upravil MALI dne 09.01.2017 18:51
cechi napsal:
Velorex k 12gs nedoporucuju,stavel jsem soupravu r1200r a 562 a ta sajda je tak lehka,ze bez spolujezdce je to v podstate nepouzitelne.Pro tak vykonnou motorku aby to melo smysl tak to chce zainvestovat do eml nebo neceho podobneho.
Není to až tak složité a třeba já mám i pod sajdou u J.350 dvacetikilové závaží když jezdím s prázdnou a nebo s Jakubem ( od 4let ) a když jedu naložen ve dvou dospělých tak závaží zůstává doma .
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
cechi napsal:
Není to až tak složité a třeba já mám i pod sajdou u J.350 dvacetikilové závaží když jezdím s prázdnou a nebo s Jakubem ( od 4let ) a když jedu naložen ve dvou dospělých tak závaží zůstává doma .
Jo u tripade se s tim pocita,ale u te velke motorky je to opravdu o hubu kdyz te na dalnici ve 130 nakopne dira v ceste.Mam jeste doma navic jednu 562 a planuju ji pripojit k r100/7,a tam budu taky vymyslet nejake zavazi k sajde a hlavne novy ram,aby se nekroutil.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj