Chlapi nevíte někdo,zdali se dá přestavět zadní tlumič z tzv.vidlice na oko?Jedná se mi o rozdíl jaký je v tlumičích na R1100xx vs.R1150xx.
Jsou dost drahý a tak rád bych je narouboval z 1100rt na 1150rt.
Ahoj, dá se to! Nechal jsem si u pana Berana vyrobit do zadního Ohlinse Dr41S zesílenou vidličku za původní zničenou a vymyslel jsem si zvýšení i zvětšení zdvihu, aby to fungovalo stejně jako na ADV...a k ADV předku. Mel
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Chtěl jsem tím říct, že na spodek půjde jistě naroubovat cokoli, samozřejmě nejlépe originálního příslušenství. Co bys měl zjistit, je také celkovou délku obou verzí a porovnat...
Wer später bremst, fährt länger schnell.
No já nevím, ale koupil jsem přední tlumič Ohlins z Rka a dal ho na RT. Sice pasoval, ale netlumil, protože byl na RT poddimenzovanej. Byl i na repasi u p.Buráně a nepomohlo to.
B2HC4 napsal:
Tak to je dobrá zpráva,děkuju moc za tip.
Je to tento člověk? http://www.moto-b...
Nee, p.Beran je jiná firma, ale ty taky dělají repasy.
Kontakt na p.Buráně - BVMO suspension, p. Buráň
Mobil: +420 774 255 075
Telefon: +420 572 672 376
Email: bvmo@seznam.cz
Zkus mu zavolat, jen možná bude touhle dobou zrovna na Dakaru jako vloni, tak to chce zkoušet, nebo zkusit později.
tomle1 napsal:
No já nevím, ale koupil jsem přední tlumič Ohlins z Rka a dal ho na RT. Sice pasoval, ale netlumil, protože byl na RT poddimenzovanej. Byl i na repasi u p.Buráně a nepomohlo to.
To je dost možný,ale mě nejde o repas,ale předělávku uchycení,navíc jsou to tlumiče z RT na RT takže dimenze je ok.