Neřešil někdo z vás náhradu za vyztužení předního vysokého blatniku na 80/100 GS?
Jezdím i mimo silnici a přední blatník hodně vybruje a nevím jak dlouho to ty 4 šroubky udrží.
Jedna se o díl s číslem 3 (originál se nedělá a eBay už sleduji rok a zatím nic)
DAGR přiložený následující obrázek:
[19.1Kb]
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Díky, ale bohužel to na co jsi dal odkaz je stabilizátor vidlic co je těsně nad kolem.
Jediné co je tomu podobné je tohle, ale montuje se to nahoru na blatnik https://www.boxxe...mavs3po0n2
Upravil DAGR dne 11.01.2017 20:44
Rozšíření udělá hodně, zkoušel jsem i bez rozšíření a je to lepší, na silnici bych to neřešil i polní cesta je v pohodě, ale jak najede člověk na roletu nebo kameni tak, tak se blatnik úplně rozhoupe a když jsem u kolegu co mají výztuhu viděl, jak blatnik krásně drží, tak nevím co udělá po par kilometrech takového ježdění. Už mám něco vymyšleného, problém je že je to cele do kulata a ještě tam jsou prolisy.
Do autokelly jsem volal, berou to přímo od BMW. A z BMW mám informaci, že díl se nevyrábí už od roku 2014 v Německu skladem není a náhrada taky není. Zkusím tedy ještě kontaktovat všechny zastoupení BMW v ČR jestli náhodou nevyštrachají něco na skladě, ale moc tomu nedávám.
A nebude to nejaky plechovy profil treba na sadros nebo tak neco a zkusit to vyklepat ? Zas tak velky oblouk to nebude...nebo elektro nejaka lista...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
A nebude to nejaky plechovy profil treba na sadros nebo tak neco a zkusit to vyklepat ? Zas tak velky oblouk to nebude...nebo elektro nejaka lista...
Dobrý nápad, zkusím oměřit a srovnat s různými profily
byl k tomu i uřízlý originální blatník, aby se dal dát chladič před prsa, no nakonec jsem se dostal i s poštou na 1200kč což je za kus plechu hodně, ale když je na něm BMW
DAGR napsal:
byl k tomu i uřízlý originální blatník, aby se dal dát chladič před prsa, no nakonec jsem se dostal i s poštou na 1200kč což je za kus plechu hodně, ale když je na něm BMW
Dobrá cena!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
no pro mě je to už na hranici snesitelnosti , ale když člověk fakt sleduje eBay, tak najde třeba ventilový víka (ty hranatý) jsem měl obě za 800 i s poštou a nebyli ani nijak dobytý atd. ale ceny jdou fakt nahoru chce to hlídat, na jednosic jsem taky čekal dlouho