Zdravíčko, zjistil jsem, že mám prasklé ty stahovací objímky na nosičích přepínačů (vlevo držák spojkové páčky a vpravo celá brzdová nádobka) zkoušel to už někdo svařovat ? nebo budu muset sehnat jiný
A ještě ke všemu to už někdo odborně opravil tak, že to bude fuška sundat. Provrtal to dal tam samořezku a zbytek odcvakl
street-dog přiložený následující obrázek:
[88.13Kb]
Upravil street-dog dne 07.02.2017 15:05
BMW R 1100 GS
To jsi mě moc nepotěšil stranu spojky jsem už našel za docela rozumnej peníz, ale pravou stranu s brzdovou pumpou ne
Upravil street-dog dne 07.02.2017 17:45
BMW R 1100 GS
Stejný problém a stejná strana jak u Maliho, svaření to nevyřešilo a prasklo to zase, chce to koupit druhý a pro sichr přeplátovat, stáhnout přes plech a schovat pod přepínač pokud často padáš, pak snad ještě kvalitní blástry...
Díky no já jsem nestihl spadnout ještě ani jednou, moto jsem koupil na podzim s neorigo řidítkama, sehnal jsem originál, chtěl je přehodit a narazil na toto
BMW R 1100 GS
street-dog napsal:
Díky no já jsem nestihl spadnout ještě ani jednou
No vidíš, tak to ti bude stačit vyměnit za neprasklý a trochu na to myslet že je to takový slabší místo. Jináč u červenýho jsi se nedíval po použitým ?
Tak blastry tam jsou acerbis prichyceny i do koncu riditek, tak by to mohly ochranit. Jj dival ten bohuzel nema, ale na ebay jsem nasel. Musim jeste poresit jak to objednat
BMW R 1100 GS