V airboxu mám kaluž vody s bordelem. Netuším, jestli je to z děštivé dovolené, kde se najezdilo asi 3500 km ve vytrvalém dešti v celkem vysokých rychlostech, takže si Fdolek mohl něco napolykat, nebo je to spíš vysrážená voda? Máte někdo podobný problém? Dost mě to děsí, myslela jsem si, že se vyhodí KN filtr jednou provždy a hodí se tam papírák, ale s tímhle by to asi nemělo dlouhého trvání...
Baforský fdoleček forever....
Myslim si že, je to jen vysrážený. Protože pokud by to vodu nasalo za jizdy tak by ji to hned prohnalo motorem. Pokud ji maš někde zaparkovanou kde se ti měni teplota tak tim spiš se to vysráželo.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
No voda... ale každopádně by tam neměl být bordel,ne? Přes filtr by nemělo nic projít... krom čistýho vzduchu ...
Nebude tam jinej problém?
Upravil Thomasson dne 20.02.2009 00:21
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
To Lucie : Ahoj!Sice ti moc bohužel neporadím(spíš vůbec ),protože tuhle motorku mám krátce,ale chci se zeptat,proč chceš vyhodit KN filtr?Je v něčem horší,než papír?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jestli ho chceš vyhodit, tak ho hazej směrem ke mě v nejbližší době ho chci kupovat.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Mozna budu za blba, ale kde najdu u GS 650 vzduchovy filtr? Mam koupen novy, ze ho vymenim, ale jak hledam, tak hledam, ale nenachazim. Manual bohuzel nemam.
Pod pravím plastem(falešnou nádrží).Je tam černej plastovej airbox ,dopředu vede takovej tunýlek a ten drží na dvou šroubcích ,to vyndáš a seš přímo u filtru.
Jinak tedka si čtu první příspěvek.A na vodu v airboxu si stěžují všichni kdo dělali úpravu sání-zkrácení toho tunýlku.Má to tak touratech F650 rallye.A údajně by to měla trochu přispět k výkonu ale zase tam tudyma lítá voda.
Upravil toli dne 10.06.2009 22:50
Nevyhazuj K&N filtr, co je na něm špatnýho, používám ho a maximální spokojenost jak v autě (Saab 9-3), tak na motorce. Super zvuk, občas vyčistit k&n sadou na jede se dál....
Ahoj to je normalni je to jak kondenzat tak destovka spolu s olejem to udela emulzi + binec sterk a podobne obcas jsem jel taky cely den v desti a bylo tam toho dost vypustil jsem to a az pri kontrole na jare jsem to vytrel vse bez problemu
Ja len tak bokom že - mne sa tam posledne rozliala domáca hruškovica čo som viezol známemu... páni keď som to otvoril to bola vôňa... ale aj škoda*pissed* z 1 l ostala ledva polka ten box je naozaj super...