Mám problém s zadní plotnou ta pasuje ale za žádnou cenu nedokážu přichytit tu vzpěu máte stim někdo zkušenost za každou radu dík koukal sem že 08 to má pěkně vykriojené nad světlem ale umě to tam skoro nedám a dkyž jo tak je to o čcm jinde. dík za radu.
Pokud se jedná o orig. plastový topcase, tak já jsem např. musel ty vykrojení pro vzpěru udělat sám. Dokonce to bylo v návodu ke kufru, že to vykrojení musí člověk udělat... (dělal jsem to na 1200GS 2006)
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
no BMW tehdy dokonce ke kufru přiložilo takovou samolepící šablonu....sundal jsem všechny plasty až jsem se dostal k tomu správnému. Tam jsem nalepil šablonu, vybral jsem to normálně rašplou na dřevo a začistil pilníčkem...funguje to ok...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
LUKES napsal:
:-D motorka za půl mega.... ale je to tak jak popisuje Pivoš...
To víš máš si s tím zajet do autorizovaného servisu a nechat namontovat. Tam maji originál rašplu od souduhů z NDR.
A né se do toho sám vrtat.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS