Ahoj. Vím, že to je blbá otázka, ale jaké máte zkušenosti s naložením motorky? Myslím celkovou váhu nákladu - řidič, spolujezdec, bagáž a tak na on road? Vím, že to snese hodně, ale co může být taková ta rozumná hranice, s čím se dá v klidu rozumně cestovat? Díky, Sláva.
Já jel jednou asi 25km s bratrem ve dvou.. moto natankovaná (nejsem si jist kolik váží GS ale myslím ze nějakých 250kg) + já 110 a + bratr 110kg..
sériové tlumiče... takže +- 470kg.. na dojetí někam Ok..
Ale jinak! nejenom že jsme vypadali naprosto komicky.. ale jízdne fakt nic moc... Jak žužu na kolečkách...
Upravil sebatt dne 29.06.2017 20:58
Když vyrážím s Evíkem, tak společně máme bez hadrů a bagáže dva metráky. Připočítej "brnění", dva narvané hliníkáče, plný topkejs a ještě narvanej tankvak. No a na začátku i nějaké to palivo pro mě - tak 8 - 10 l piva, nějaké ty kofoly, vody....nikdy jsem to raději nevážil ale myslím, že v poho máme celkem 240 - 250 kilo. No a k tomu motorka. A to mám "jenom" 1100 a dal jsem hyperpra. Na of to ve dvou není nikdy, poklidnou jízdou se šotoliny dají a na silnici není problém ani na rumunských tankondromech. Jen už musí člověk počítat s tím, že to brzdí méně než v sólu a nalehko.
V podstatě jde jen o to, co vydrží podsedlovka a jak moc používáš mozek.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz