Ahoj lidičky mam diru v sedle je to F650GS Dakar nevite co s tím ?Chtel jsem to nechat přešít a je to připecene spolu s molitanem nemate treba nekdo klasicke sedlo doma ?
Upravil jawan dne 13.03.2009 15:18
Já si nechal znovu potáhnout sedlo. Byla tam dirka tak blbě, že se v ní schraňovala voda a po zmoknutí to fungovalo jako nevhodný prdelní osvěžovač po každém dosednutí. Předtím jsem to zkoušel různě lepit, ale nic pořádně nedrželo. Ještě že mám na 1100 dělené sedlo. Šikovnej čalouník by si s tím měl poradit. Nebo ti rovnou poradit.
Upravil Medik dne 13.03.2009 18:10
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
no u calounika sikovneho jsem byl a f650gs ma prave ze kuzi a penovku nejak zpecenou dohromady asi aby neklouzala a nijak se nehrnula :/ stim nic nenadela jsou to dve male ranky vedle sebe asi 1cm uz jsem to stim kouil
Člověk by měl i snahu ti v nějakém místě dohodit řemeslníka, ale to by z tvého nicku muselo být zřejmé, kde se zrovna flákáš. Třeba v Praze mákm šikovného kluka za barákem. Nechal jsem si tam dělat své sedlo. Není to dokonalé, ale za ty prachy mě to stačí. Pokud jsi odjinud, nemá to moc smysl.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz