Ahoj hoši, jak máte na svých 1150 GS řešený držák navigace (mobilu) ? Koukal sem že se prodává za 1500 asi od Motechu, ale chtěl bych vidět třeba vaše výtvory. Rád bych také něco spíchnul ale aby to nějak vypadalo. Hoďte sem nějaké fotky, sezona se blíží.
Tak díky
Zdravím, ja to mam riešené takto na bicykel aj motorku. Samozrejme nesmie pršať. Ale je to rýchle a upnem tam takmer akýkoľvek telefón.
bubak1100 přiložený následující obrázek:
bubak1100 napsal:
Zdravím, ja to mam riešené takto na bicykel aj motorku. Samozrejme nesmie pršať. Ale je to rýchle a upnem tam takmer akýkoľvek telefón.
A když vjedeš do díry, tak ti mobil neulítne? To tam drží jenom za takové pacičky.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Jazdil som s tým ľahký off po šotolinách v alpách a nebol žiaden problém, tie packy sú pod uhlom takže keď to dobre zatiahneš tak to drží veľmi dobre. Nechcel som uzatvorený držiak kvôli prehrievaniu ktoré som videl u kolegu v lete, každú chvilu mu v púzdre telefon vyplo. Toto som prevzal z bicykla na ktorý je tento držiak určený tam mi tak isto nikdy nevypadol ani keď som šiel off.
bubak1100 přiložený následující obrázek:
to reseni od geofre a Adjagr se mi moc libi. to jste si delali sami nebo je to neco kupovaneho? chyceny je to predpokladam za drzak plexi? u Adjagra je to myslim i videt. kde mas plz ten treti bod? ten sroub co drzi svetlo?
Já to mám samodomo naohýbanou trubku. Bylo tam místo na uchycení v držáku plexi. Tak se trubka trošku zmáčkla, aby se tam vešla a nahoře mám vrtnuté plexi a tu hrazdu mám k němu přitáhnutou škrk páskama.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
zminc napsal:
Ahoj hoši, jak máte na svých 1150 GS řešený držák navigace (mobilu) ? Koukal sem že se prodává za 1500 asi od Motechu, ale chtěl bych vidět třeba vaše výtvory. Rád bych také něco spíchnul ale aby to nějak vypadalo. Hoďte sem nějaké fotky, sezona se blíží.
Tak díky
Ahoj. Já to mam poskládaný z nnerez trubiček a kolinek. povařený,přebroušený ,leštěný. Průměr 18 mm. Měl jsem to i na klasickém plegu 1150, ted na Deziertu. Jenom to naklopit dopředu, nebo možná dozadu ? už nevim. Funguje to dobře. Předek se zpevnil,neklepe. Mam sletovanej mustr z topenářkých medených trubek,včetně těch kolinek s uhlema,který se schoduji s těma nerez. Kdyby to chtěl někdo pujčit.... Ahoj Martin
martin