Na novou sezónu budu kupovat nové oblečení a chtěl bych konečně dlouhé kalhoty a rukávy u bundy.
Měřím195cm a 95 kg. Všechny XL jsou mně krátký a XXL široký.
Kdo šije textil hadry pro dlouhány?
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Gate mam od hubika na miru, uz to ale maji taky pomale za sebou...bundu mam uz treti bmw velikost 114 a sedi perfektne. Kalhoty sem si zkusal ted taky bmw vel.110 ty bi mi bili ale tech penez uz tak nevim este pojezdim ty hubiky...na leto sem chcel rifle trilobity a bez sance...bud kratky a nebo dlouhy a siroky. Mam 2 metri. Boty mam 48-49 To je to samy, este ze sem si pred 5ti rokama kupil ty oxtary zrovna dvoje
Kupredu spatki ni krok...
ja mám 197cm a 97kg,
zatím nejlepší textil byla ted už 19let stará bunda od PSÍ/Hubíka - na míru,
loni jsem zkusil velikost 3XL MACNA z BikersCrownu a bunda se po roce začala rozpadat, po dvou zamítnutých reklamacích mi nakonec vrátili peníze a teď čekám na Pardálovo NANOmembránu, velikost by prý měl na mě mít...
mám 202 cm, 106 kg
Kalhoty jsem koupil v Louis - Vanucci, seděj dobře, ani jsem je moc nemusel stahovat v pase, bundu mám jednu teplou taky z Louise - Buse, široká, ale taky šla stáhnout, v ramenech cajk! Druhou bundu spíš na léto jsem koupil Rukka - ta sedí perfektně, jen jsem ji taky musel stáhnout v pase. Prodloužený kahoty od Rukky mě byly krátký.
První kalhoty jsem koupil u Louise ve Vídni bo v Brně a okolí buďto všechno na vietnamce nebo na postavu Mariana Labudy. Předloni potřeba nových gatí a už i Louis neměl evropské velikosti (asi už počítají jen s arabama) Nakonec vyřešeno ušitím na míru u Hubíků v Tlumačově
Ahoj panové,mam 199cm a 102kg,uz 5let mam v černé barvě textilní kalhoty s bundou od firmy MBW z Hluboké nad Vltavou,sedi mi perfektně,na letošek jsem si chtěl od nich koupit novou řadu oblečeni ve světlé barvě..nechal jsem je chemicky vyčistit a jsou skoro jako nevé,vyborná kvalita..a že jezdim..
BMW r1200gs Adventure 2012 Aprilia Scarabeo 500 light 2013.
BMW C650GT
Honda CB750KZ
Tak koukam, že nemám problémy sám a že není jednoduchý jít do krámu a koupit. A protože je Hubík trochu z ruky zajedu k Pardalovi a vyzkouším dýlku kalhot u něj.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Hlavně je třeba prodloužené oblečení zkusit, záleží taky na střihu a mimo jiné i na konkrétní postavě (poměr výšky a délky končetin se může dost lišit). Já mám trapných 191/90, poslední prodloužené kalhoty mám od Pardála, myslím, že pro borce o pár cm vyšší úplně v pohodě. Navíc super ceny. Tam bych radil začít.
Palk napsal:
Na novou sezónu budu kupovat nové oblečení a chtěl bych konečně dlouhé kalhoty a rukávy u bundy.
Měřím195cm a 95 kg. Všechny XL jsou mně krátký a XXL široký.
Kdo šije textil hadry pro dlouhány?
Mam o centak a 5kg vic. Nic mi poradne nesedelo ani od Pardala ci jinych znacek. Nakonec jsem koupil bmw rellye obleceni. Delaji prodlouzeny velikosti. Kalhoty mam velikost 114 a bundu 118 a sedi perfektne.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Celkem dlouhé bundy dělá Modeka (v některých modelech). Prodloužené kalhoty také. Je to nutné zkusit. Také jsme to dost honil, ale kvůli šířce - mám 192 a 78 kg.
ahoj,
treba to nekomu pomuze, mam 197cm a 100kg, "vysokej, hubenej, dlouhy ruce", vcera sem koupil nanomembranovou bundu u Viktora, sedi perfektne, mam velikost XL, XXL uz na me byla moc...