Ahoj neví někdo prosím v čem se liší podvozek obyčejné R1100S od repliky Boxer Cup? Jsou tam delší tlumiče a kratší záchyt reakce nebo jen kratší ten záchyt? Díky....
Ahoj, co vím já, tak obojí. Delší tlumiče i kratší vzpěra. A myslím, že BCR měla i delší přední vidlice, resp. kluzáky. Celkově byla o nějakých 6 cm vyšší, než standard.
Díval jsem se do Realoem a záchyt je určitě jinej a tlumiče taky ale nevím jestli jsou delší. Možná mají stejný zdvih jen do replik se dávaly jiné (lepší ?) Dnes jsem se bavil s jedním majitelem verze "Randy Mamola" a tvrdil že je to zvedlý jen tím záchytem ....
Tak Tonda to opět rozsekl, díky Předpokládám že ty Ohlinsy budou délkově stejné a co se týče podvozku tak je tedy opravdu jediný rozdíl pouze v té vzpěře.
Hele, já ti můžu říct délku standardních tlumičů. Zadek 314mm, předek 318mm. Požádej majitele BCR, ať přeměří ty jeho. Já jsem to kdysi zjišťoval. Informací je málo a nejsou lehce ověřitelné. Ale závěr byl, že oba BCR tlumiče by měly mít cca 330mm. Tak to přeměřte a alespoň budeme chytřejší .