Ahoj, jsem cerstvym majitelem geesa a mam problem, nefunguje mi rychlomer, kabelazi to neni, takze bud snimac otacek vzadu, nebo asi budiky, poradi nekdo jak najit zavadu? Dekuji
cau TomV, podarilo sa ti vyriesit problem s (rychlomerom) tacho ???
kde bol problem? porad prosim,
mam teraz ten isty, ale mne nefunguje tachometer, otackomer ani digitalky nejdu ani kontrolka paliva
daj prosim vediet ako si vyriesil tvoj rychlomer
dik, Roman
TomV napsal:
Ahoj, jsem cerstvym majitelem geesa a mam problem, nefunguje mi rychlomer, kabelazi to neni, takze bud snimac otacek vzadu, nebo asi budiky, poradi nekdo jak najit zavadu? Dekuji
Resil jsem to same na predchozim GS. Nesel rychlomer, presto, ze pocitadlo kilometru fungovalo. Jak jsi na tom ty? Nacitaji se ti kilometry, nebo ani to nefunguje? Pokud ti pocitadlo kilometru jde, muze to byt civka primo u rucicky v budikach. Jsou tam myslim tri civky, ktere pohaneji rychlomer. Jednu jsem mel prerusenu a tak se rucicka ani nehla. Mrcha jedna. Autoelektrikar ji nejak prepajel (k tomu ti bohuzel vic nereknu) a pak to chodilo jak ma.
Pokud ti nejde rychlomer ani pocitadlo kilometru, bude zavada jinde.
Upravil spea - ToM dne 24.09.2009 22:37
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Pokud máš ABS, tak to zašlápni a poznáš jestli je čidlo OK...když tě kopne pedál, je OK...když to zaflokuje, je KO pak je problém vepředu (v budíku)
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...