ahoj, máte někdo zkušenost s moto baterií FIAMM, uvažuju o gelovce na svoji 1150gs ,ale nemá zkušenost s touto značkou, Yuasa se mi zdá dost předražená.
Díky za rady či případné náměty.......
uvažuju o FIAMM FT19-12B tzn 19Ah/200A za 2100Kč nekup to
Upravil kodiakk dne 25.03.2009 12:15
já Tě varoval,jen si vzpomeň
.......pozor nie všetky uzavrete bezudržbove baterie su gelove,tie lacnejšie su kyselinove akurat maju medzi člankami textilnu vložku aby mohli pracovat aj naklonenych polohach ale myslim že na bawo to stači kedže tam je baterka postavene rovno...hlavne skontrolovat kapacitu a štartovaci prud....tiež ma to teraz čaka
Já koupil tady ani ne pred mesicem a stala 1640,- s dph a poštovným. Koukám, že nejak zdražili ale porad mi to prijde jako docela dobra cena. A co jsem zistoval tak jsem fiamku nikde ani levnejc nevidel nez yausy. http://www.vltava...01-0-.htmlKonečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Tady je YUASA ještě levnější, ale není to gelovka.http://www.webare.../67/5/1206
Tomas TT psal o gelovce od YUASY, ale bohužel nenapsal označení. Všude na netu to ukazuje pro BMW tuhle YUASA 51913, což je normální baterka s kyselinou.
Mě by zajímalo jaká je ta gelovka a kolik stojí. Pokud by to byl malý rozdíl tak bych o ni uvažoval, jinak koupím tuhle obyč.
Pája
kodiakk napsal:
ahoj, máte někdo zkušenost s moto baterií FIAMM, uvažuju o gelovce na svoji 1150gs ,ale nemá zkušenost s touto značkou, Yuasa se mi zdá dost předražená.
Díky za rady či případné náměty.......
uvažuju o FIAMM FT19-12B tzn 19Ah/200A za 2100Kč nekup to
Mám tuhle gelovku Fiam teď druhej rok a funguje dobře. Stála mě v loni na jaře 2000Kč u Honzy Žlábka.
Přes zimu byla střídavě na udržovačce přes zásuvku v motorce, točí oproti kyselinovce suprově a ABS naskakuje jak za mlada.
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[98.13Kb]
Upravil Hrabe_X dne 26.03.2009 13:32
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Zvažuju právě tu samou co má hrabě FIAMM19-12B, má stejný parametry jako baterie z prvovýrpoby tedy 19Ah, 200A.
Vyzkušám a uvidím, na německou motorku je italská baterka ideální ne?
já Tě varoval,jen si vzpomeň
Určitě jo, v Itálii dělaj krom baterek i nejlepší zmrzlinu !
2 roky je akum. v záruce a po 2 letech chcípou i zaručené značky, takže co bude navíc, ber jako bonus. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /