Ahoj mam dotaz,neresil nekdo nahodou nestastnou vec ze po umyti nejakym pripravkem rafky na 1150 totalne zoxidovali nebo ta povrchova uprava proste zmizela?
Da se stim neco udelat nebo hold smula:-(
Dekuji za rady
To bude problém.. Na ráfcích je originál elox. Pokud máš origo stříbrné a ten elox se tím přípravkem poškodil tak ti zbude maximálně ty ráfky ručně rozleštit nějakou pastou a pak je udržovat... To ještě jde. A jestli je máš fialové (adv) tak to je problém a nejspíš opět cesta rozleštění do stříbrné.. Nechával jsem eloxovat ráfek když jsem dělal 21"kolo ale to je dost práce (musí se rozplést kolo.) dal jsem černý elox a vypadá to hezky.
per aspera ad astra
Tak pokud na to dát nějakou povrchovou úpravu tak by jsem šel zase do eloxu..už z důvodu že třeba při prezouvani pneu nehrozí nějaké odšťípnutí barvy. Nech to má zimu.. V každém případě to totiž bude chtít rozplést kolo.. (pokud to tedy chceš udělat pořádně)
per aspera ad astra
Cesta do pekel je lemována dobrými úmysly. Na BMW se má jezdit, preventivní páchání dobra je dost často na škodu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /