Ahoj pritelkyne bourala a uz pres mesic neuspesne shanime predni blatnik na bmw f 650 gs 2006 (viz foto). Zkousel jsem ruzne distributory podle OEM a uz se nevyrabi, bazary maji bud starsi nebo novejsi modely. Mate nekdo nejaky tip kde to sehnat? Diky
Casio přiložený následující obrázek:
Pred asi 3 roky se vyrabel pouze v zakladu a musel sem ho striknout. Neni to nahodou stejna situace? Tusim 2015 nebo 2016 sem objednaval na adv one.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
asi bys měl kontaktovat nějakého distributora který ti bude schopný poradit.. je to jak píše vsezved - lakovaný díl nejde objednat, nakonec ani na některé 4 roky staré modely už nelze objednat lakované díly.. takže lze objednat díl v základním laku 46638521556 - 2.384,- Kč vč. DPH a necháš nalakovat.. žlutá BMW 650 má kod barvy U829..
super, diky aspon za tohle info na adv1 jsem narazil, ale vypada to podle stranek dost mrtve, nicmene jim tam zavolam. A diky za ten kod barvy, ten se bude taky hodit!
Jen se neboj zavolat. Já tam objednávám většinou emailem. Na rozdíl od některých českých obchodů mají rychlé dodání. Pokud se zboží musí dovézt z DE, tak dostaneš relevantní informaci kdy zboží dostaneš.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Já jsem ho objednával z polského aukra http://allegro.pl mají jich tam desítky, ceny za lidovku, mám starší model a chtěl jsem tehle blatníček z faceliftu, u nás nesehnatelný na Allegru spousta.