mám dotaz zda by se tu našla nějaká dobrá, která by mi změřila délku výztuhy na originálních padákách 1150ADV. Taková ta tyčka co spojuje pravou a levou stranu padáků a vede před krytem řemenu alternátoru. potřeboval bych celkovou délku a vzdálenost mezi dírami v krajích. předem díky za odpovědi.
Celková délka je 57cm, díry jsou oválné do stran, vnitřní kraje děr 53,5cm vnější 55,5cm.
Je nepravidelně zalomená, u jedný strany je to zahnutí delší. Zrovna jí mám sundanou kvuli servisu...
a jen se ujistím - je to obyč GS nebo ADV? Originální padáky? řešíme problém, že v sadě s novými padáky přišla vzpěra která je dlouhá 68,5 a samo tam nejde dát - je dlouhá.. Tak potřebujeme zjistit z čeho je. pravděpodobně špatně zabaleno u výrobce..
Stejný problém řeším s Ježkem. Objednány origo padáky, ale dodána tyč o délce 685mm, rozteč děr 655mm (ne ADV obyč GS).
Podle Ježka to vypadá, že BMW má celou dodávku vzpěr špatně a snad nějak pracují na nápravě.
Tomcz napsal:
Stejný problém řeším s Ježkem. Objednány origo padáky, ale dodána tyč o délce 685mm, rozteč děr 655mm (ne ADV obyč GS).
Podle Ježka to vypadá, že BMW má celou dodávku vzpěr špatně a snad nějak pracují na nápravě.
To bude tím, že zakladatel vlákna je Ježek
Upravil Stewe dne 10.08.2018 10:35
GSA 1250 Rallye 2024
Tomcz napsal:
Mám tu teď jednu 1150 s origo padáky, ale byla položená na pravou stranu, tudíž je pravá strana padáku o 1 cm posunutá. Nicméně délka výstuže je 645 mm a rozteč od středu jedné díry do středu druhé díry je 620 mm.