Ahoj.
Vyměnil jsem na na své GS nádrž za velkou z GSA. Koupil jsem originál horní padáky od BMW. Ale potřeboval bych vidět způsob uchycení horní části. Nenašla by se tu nějaká dobrá duše která by sem hodila pár obrázků jak,kde a k čemu jsou ty padáky nahoře uchyceny? Díky
Bastit napsal:
Ahoj.
Vyměnil jsem na na své GS nádrž za velkou z GSA. Koupil jsem originál horní padáky od BMW. Ale potřeboval bych vidět způsob uchycení horní části. Nenašla by se tu nějaká dobrá duše která by sem hodila pár obrázků jak,kde a k čemu jsou ty padáky nahoře uchyceny? Díky
Tak to je velká paráda, o tom jsem taky uvažoval, jak se chová palubní počítač? Myslím ukazatel stavu benzínu? Co všechno na to bylo potřeba? Hoď nějaký podrobnější info :-)
Potřebuješ k tomu nádrž,horní krycí plasty,jeden menší plast na pravou stranu u sání upravit držáky nádrže a prodloužit benzinové hadičky.Palivoměr s čerpadlem se použije stávající. Jak se chová počítač Ti řeknu až po víkendu až vyjedu první nádrž . Jinak mohu říci,že jsem měl trochu obavy z větší hmotnosti,ale byl jsem mile překvapen jak se mašina chová.S plnou nádrží absolutně žádný problém ani během jízdy ani během manipulace na místě.Ta nádrž byla asi poslední větší úprava co jsem na ní udělal.. I když nikdy neříkej nikdy..