Chtěl bych se zeptat jaké kufry (tedy pokud používáte) máte na dvouventilech.Origo plasťáky jsou mi jasné,to se dá všude najít na fotkách.Já bych rád viděl nejlépe R 100 GS s jinýma kuframa než jsou origo.Pokud někdo máte fotky dejte je prosím sem,ať máme představu jak to na té motorce vypadá.
Dík
.
Big husky velikost S,M, na straně výfuku je zhruba o 1,5cm širší proti středu motorky, ale není to vidět ani cítit, jo a jsou namontované na originálních nosičích.
DAGR přiložený následující obrázek:
[239.9Kb]
Upravil DAGR dne 13.01.2019 22:00
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
Nejlepší kufry jsou žádné kufry....Dříve jsem jezdil nabalený jaxsviňa viz foto a ale posledních cca.8 let už jezdím jen s těma pytlema na nosiči a tankruksakem.A to jezdím na delší dobu a dál než dříve.
3axap přiložený následující obrázek:
Taky jsem u R100GS přešel na brašny. Měl jsem na zkoušku GIVI GRT708, 15+15 l a nakonec jsem skončil u WOLFMAN LUGGAGE - https://www.myend...ags-cerne/
Někdy je používám i na R1200GS - když jedu jen na pár dní a nic moc nepotřebuji.
a v čem Vám přijdou tašky lepší než origo nebo hlinik kufry? Kufry mi přišli celkem bezpečnostní prvek - bráni tomu aby se noha pri pádu zaklísnila pod motorem (vlastní zkušenost). Tašku jsou na to zřejmě měkké.
Všiml semsi, že našinec v Arizoně Plawa, je také používá, v jednom z jeho videí. Pak jsem je hledal, asi blbě a nenašel. Až díky odkazu od Tondy, tam jsou podobné, nebo spíše stejné. Tondo super.
Upravil JirkaHK dne 22.01.2019 00:34
Jestli myslíš aby ti je nikdo neukrad,tak nijak.V Alpách atd.prostě nikoho tvoje tašky nezajímají.Maximálně jak vypadaj na moto,ale ne obsah.Jsou lehčí než kufry,přizpůsobí se množství věcí,které zabalíš.No a topcase na mašině je věc,která dělá problémy se stabilitou,vak je pro me daleko lepší.Další výhoda tašek,když se proplétáš v koloně,tak štrejchnutí o auto je bez poškození.Osobně vyzkoušeno v Mnichově.A pokud se vydáš na off,tak ti rozhodně nezůstane noha mezi taškou a stupačkou při pádu.S kuframa to může dopadnout o dost hůř.Já si je prostě oblíbil a kufry mi nechybí.
Dum spiro,spero.