Ahoj vespolek mám na vás dotázek.
Za cca 3000 km mám jít na 20tis prohlídku, ale máša je koupená v D jako rok stará takže je v záruce.Tady se k tomu moc čelem nestaví a tam kde jsem jí koupil je to trochu z ruky. Je to model 07 a ten měl nějaké technické problémy jako anténa imobilizéru (jak se pozná že už je vyměněná?) , zasekávání "plováku" v nádrži to se mi stalo neukazuje palivoměr tak to chci reklamovat a pak nevím jestli na něco nebyla svolávačka. Co by jste doporučovali aby se to zmáklo v servisní prohlídce a nejlépe za den pokud to bude v DE abych nemusel hledat nocleh. Díkes za příspěvky
Motorku mam z Mnichova, servisy delam u Bychla a zadnej problem. Ani se servisem, ani se svolavackama, ani se zarukou.
Na miste ti podle tvyho VIN reknou, jestli se te nejaka svolavacka tyka nebo ne.
zdar,
ja mam moto dovezeno taky z nemecka a v autecu me delali zarucni opravy, jen co me rikali, je nutno mit vyplnenou servisni knizku, to jsem mel, tak jsem byl v klidu
jezdim ted po zkusenostech v CR do Drazdan a rozdil je znacny... zadne problemy v ramci zaruky, kupoval jsme taky v nemecku, prikoupil jsem CarGaranci na dalsi dva roky, uz mam novy kardan a ted ram. Uplne bez reci . Po servisu vzdy jede uplne libove.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Já mám GS dovežené z Francie.
Bylo rok staré ,ale bez servisní knížky. (takže v záruce)
V Autecu mi při poruše antény dali jinou aniž by viděli motorku, jen jsem donesl techničák a řekl, že mi nufunguje anténa na klíčku. Při tom se koukli do komplu a zjistili, že se na můj model 07 vztahuje svolávačka na přeprogramování řídící jednotky. To provedli v rámci záruky.