.....tak som sa nejak primel k tomu vymenit olej v motore a prevodovke a juju ake prekvapenie: všetky silenbloky na šusplechu utrhnute.......stava sa aj vam,?......samozrejme že motka dostala na jesen zaber v terene a lesoch a po pnoch a kamenoch
Koupil jsem si v BMW takovou hrazdičku, jmenuje se to nějak Hrazda proti podjetí plechu. Začali to ´dávat na 12tky od 07 ročníhů a pasuje to na všechny.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Hledal jsem toto téma, ale jelikož se tu klíčové slovo šusplech objevuje pouze ve 2. pádu, google mi ho (z nepochopitelných důvodů) nenašel. Takže to pro ty, kteří budou jako já pátrat, zda jim na jejich R1200GS vyrobenou do 03-2007 vč. pasuje ta "hrazda proti podjetí plechu" (na obr. položka #6: BRACKET, UNDERRIDE PROTECTION - 04/2007 and above; P/N 11117695189). Mám jí objednanou, tak doufám, že Jarda BMW GSA nekecal :)
Jen úplně přesně nevím, jaký je rozdíl mezi položkami pod #5, které jsou v rozpisu uvedeny dvě:
11117690552: SPACER SLEEVE - 04/2007 and above
11117682158: VIBRATION DAMPER (M8) - 04/2007 and above
Jestli je to buď a nebo?
No, jen tak na okraj: jedna pani povidala, že o šroub uchycení šusplechu ta druhá pani prorazila vanu. Pokud to bylo tím pevným uchycením, tak teď při psaní přemýšlím, jestli opakovaně 4x 80Kč za silentblok není lepší varianta? Máte nějaké zkušenosti?
[img][/img]
dokturek přiložený následující obrázek: