Takže jako každý rok bude opět setkání dvouventilových BMW. Termín je sobota 25.5.2019.Místo je tentokrát jiné.http://www.autokemppodhradi.cz/
Je to pohodový kemp na super místě.Kdo nechce spát ve stanu,může si na stránkách kempu zarezervovat spaní v chatce. Tak snad vyjde počasí abude to jako vždy na pohodu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já pravděpodobně jo...
... je tam několik odkazů, jak se k nim dostat ze 4 měst... ale co když jedu z Klecan?
tady stránky, kde se nedozvíte cenu za stan, ani jaký mají pivo a do kdy je otevřená knajpa... takže vlastně nic podstatnýho : http://www.autoke...dhradi.cz/
snad nás v deset večer nevypakujou spát, že rušíme matky s dětmi, jak v Chorvatsku
Upravil Mr GS dne 24.02.2019 12:33
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Supr Pavle, značím si a chystám PD-éčko. V okolí to velice dobře znám a jsou tam pěkný místa kam se dá vyjet ať větší či menší off, on. Vím, že to nebylo tradicí-pravidlem, no kdyby jsi chtěl pomoct. Těším se na vás neřádi, Tom.
Sakryš... Kryje se mi to s Nippon retro v Račím údolí... :-/ Takže letos nic... :-(
Ať už si myslíte, že něco dokážete, nebo si myslíte, že to nedokážete, v obou případech máte pravdu.
barborina napsal:
Supr Pavle, značím si a chystám PD-éčko. V okolí to velice dobře znám a jsou tam pěkný místa kam se dá vyjet ať větší či menší off, on. Vím, že to nebylo tradicí-pravidlem, no kdyby jsi chtěl pomoct. Těším se na vás neřádi, Tom.
Tenhle kemp znám skoro 20 let.Byl jsem tam autem,na motorce,na kole i obytňákem. To místo i okolí je fakt krásné.Ježdění na loďkách,okolní lesy,zřícenia Vikštejn,prostě paráda. Přes email jsem domluvenej,že tenhle víkend je ok,protože týden předtím je to obsazené vodáky.Shodou okolností jsem 18.5. v Opavě,tak se v kempu osobně stavím vše upřesnit.
Kdyby někdo chtěl řešit ubytování nebo něco jiného v kempu telefonicky,tak telefon mají na stránkách.Ale na příjmu budou po 20 březnu.Spoléhám na to,že jídlo,pití a spaní proběhne v pohodě a zbytek asi není co řešit.
Každopádně se tady můžete dohodnout na čemkoli. Opava je moje nejoblíbenější město a zažil jsem tam toho už fakt dost.A fandím Opavě i ve fotbale.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
LUKES napsal:
Tam podle mě bývaly první srazy boxermorava? myslím.... Bohušu co? Kruh se uzavřel?
Nejezdili jsme na první srazy Boxermorava co pořádal Cyril ještě v 2003 do Prostějova ? A pak byli Zlatý Hory né....
No podle mě oficiální sraz byl už tady myslím první dva až pak byly zlaté hory, je možné ale že se pletu.
Tak doufám že se zase Vevisi uvidíme dost ti dlužím!
L
TAKE IT EASY
V kempu se čepuje Radegast a v sezóně Plzeň. Hospoda(koliba) jede dle lidí do cca půlnoci. Jezdíme tam s dětma kempovat. Kousek odtama na Davidově mlýně si můžete nachytat čerstvé pstruhy.
LUKES napsal:
Tam podle mě bývaly první srazy boxermorava? myslím.... Bohušu co? Kruh se uzavřel?
Nejezdili jsme na první srazy Boxermorava co pořádal Cyril ještě v 2003 do Prostějova ? A pak byli Zlatý Hory né....
No podle mě oficiální sraz byl už tady myslím první dva až pak byly zlaté hory, je možné ale že se pletu.
L
taak, tady byl 2 sraz boxermorava 2005. Vim to protoze mam odznak. Sedeli sme tam u ohinku a opikali spekacky.Kruch se uzavira a stara garda se zase sejde.ze bych zustal na noc ?
Kupredu spatki ni krok...
Já tam byl tenkrát s 12 a jak jsem šel z hospody nad ránem dobrým vínem omámen tak jsem si chtěl na svoji motorku vylézt a spadla mi nebyl jsem schopný ji zvednout.... tehdá jsem ještě neměl ani řidičák na motorku a už nalítáno od března 6-7 tisíc... do řidičáku jsem 10 ten rok najel Cyril pavouk ježek na eltčkách ty jo to je let co se známe.
TAKE IT EASY
LUKES napsal:
L
taak, tady byl 2 sraz boxermorava 2005. Vim to protoze mam odznak. Sedeli sme tam u ohinku a opikali spekacky.Kruch se uzavira a stara garda se zase sejde.ze bych zustal na noc ?
Jo, jo. Přesně tak. Taky bych ten odznak ještě někde našel. Těším se - "Podhradí" je akceptovatelná změna místo Santova.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
LUKES napsal:
L
Jo, jo. Přesně tak. Taky bych ten odznak ještě někde našel. Těším se - "Podhradí" je akceptovatelná změna místo Santova.
No jo, máte recht, já začal pozdějš ...
barborina přiložený následující obrázek:
Přestože mi do toho určitě něco vleze...nejspíše nějaké końské závody, zaškrtl jsem že dorazím...a to myslím ještě nebudu mít moto složené možu dojet na kole, mam to kusek...jakto že tam není Ostravar..barbaři.
na podhradí rád jezdím, mají super výpečky;-) može se dojet aj na novější hajtře?
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM