Nazdar hosi,
Mam na stole zvolavacku na kontrolu brzdoveho systemu. Myslel som si,ze to neni take akutne, ale chyba lavky! Vcera si to takto lelkujem okolo Kuzelovskeho veterneho mlyna a pri oddychu kukam,ze nieco tece.A to brzdova kvapalina! Po ceste domov som dolieval brzdovku a dosiel som uz celkom bez prednej brzdy. Doma rozobrat a zistil so ,ze je v pr... brzdova trubka. Takze nevahajte a vy co mate 2008 a pozvanku na zvolavacku-rychlo do servisu !!
Jo nato opravdu bacha mam taky prasklou trubku za sebou. cca 200 km od domova bez brzd fakt super zabava! a pak 7 týdnu v servisu další paradíčka! takže nato bacha! mam 12 GS O8.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Taky mam 08 a doptaval jsem se primo v Autecu a pry na moji neni vypsana zadna akce (dokonce ani antena EWS)
A to je vyrobena tusim ve tretim mesici 08, ze by to uz v breznu meli soudruzi odchytany, nebo se naopak jeste ke zmetkum nedostali ?
AlesK napsal:
Taky mam 08 a doptaval jsem se primo v Autecu a pry na moji neni vypsana zadna akce (dokonce ani antena EWS)
A to je vyrobena tusim ve tretim mesici 08, ze by to uz v breznu meli soudruzi odchytany, nebo se naopak jeste ke zmetkum nedostali ?
Tak ja mam taky breznaka 08 a pri prohlidce na podzim menili antenu EWS a pozvali na vymenu brzdoveho vedeni (bohuzel nebylo skladem), takze jdu az teraz. Na brzdove vedeni mi dorazil i dopis. Servisuju v Drazdanech.
Jinak me docela desi, ze to muze mit az takove nasledky, takze do pristiho patku to jezdeni trochu omezim
O víkendu jsem si dal 800 Km, a nijak jsem se na ty brzdy neohlížel...Dopis jsem vzal na vědomí.
Servisuji v Chemnitz, chybí mi 1500 Km do 10 tis. servisu. V kolika vám to začalo praskat Km ? Mám strach!
TomasHoly napsal:
O víkendu jsem si dal 800 Km, a nijak jsem se na ty brzdy neohlížel...Dopis jsem vzal na vědomí.
Servisuji v Chemnitz, chybí mi 1500 Km do 10 tis. servisu. V kolika vám to začalo praskat Km ? Mám strach!
Mě to měnili rovnou při garanci 10tis km. Nic mi neprdlo...
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
Tak jsem se dnes taky dozvěděl, že musim na ty brzdy. Anténa u mýho už je prý OK, ale brzdové vedení se bude měnit....škoda že jsem se to nedozvěděl dříve, minulý týden jsem akorát měl garančku na 10 000km, mohlo se to udělat naráz....
Dle oficiálního sdělení se to prý mění kvůli možnosti prasknutí koncovek vedení..
GS 1200 R Adventure