Ted jsem konecne dorazil domu,zaslouzim si nekolik cepovanych plznicek,jdu na to.. ;-) diky organizatorum za akci a zucastnenym za prijemnou spolecnost.
pěkná akce
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Prvá časť Slovenskej expedície úspešne dorazila domov aj keď po tej panelovej diaľnici to bol des, ešte teraz celý brním.
Bolo super Ustatý som ako prasa, modrinu mám od kolena až do polky lýtka, zajtra musím dať dokopy /našťastie minimálne/ následky mojej krátkej aféry s pravým kameňom vstupnej brány - veľké kladivo už jest nachystané, mám za sebou skoro 1000 km za tieto dva dni. ....... Krajšie strávené sviatky si ani neviem predstaviť
A moja kráska už má konečne offroadový šrám, už niesom leštenkár
Idem sa hladať vo fotkách, ešte raz veľká vďaka organizátorom, bolo super
Sice jsem dorazil(jako obvykle) poslední, ale stálo to za to. Počasí, vlastní akce, včetně organizačního zvládnutí, prostě super.
Docela mne pobavila ranní improvizace se zahrnutým vjezdem do lomu. Milda ihned operativně využil neplánovanou enduro pasáž k rozhození účastníků do skupin :-) Kdo projel bez problému - hned do první skupiny...
A hlavně výborná fotodokumentace, od sympatického foto démona v příjemném dámském provedení :-)
Díky
Radek
Upravil machradek dne 13.04.2009 00:05
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
Po 1800 ! najazdených km som konečne doma. K samotnej Hrochiáde nie je čo dodať, kto nebol môže len ľutovať Charlie a spol. SUPER AKCIA !
Glock-plastik fantastik :-)
Re: fotky: Víš co to píše? Toto:
"Jejda! Tady není nic k vidění. Buď nemáte k těmto fotografiím přístup, nebo fotografie nejsou na této webové adrese. Obraťte se přímo na vlastníka, pokud chcete získat přístup."
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
glock7 napsal:
Po 1800 ! najazdených km som konečne doma. K samotnej Hrochiáde nie je čo dodať, kto nebol môže len ľutovať Charlie a spol. SUPER AKCIA !
my mame od soboty cca 1500...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
glock7 napsal:
To Hicks - skús si dať 500 km po celodennej akcii -to je potom jazda - hlavne posledné km
400km Praha -> Blava, celodenni combat, vecer Blava-Gyor, vecer-noc Gyor-Praha
Ale autem...
Jinak v SO jsme udelali 930km..
17 cm
Emilio napsal:
No jooo Hicksi,ty ale jezdíš nejraději po Déé jedna
Osobně si myslím,že právě ty by si tu enduro školu měl absolovat!
Pomůže ti to
A nemusíš ani přezouvat na KAROO,jezdil tam borec i s varanem!
cau...
...jo, mam to v planu, snad to stihnu jeste letos...
17 cm