Ahoj pratele a pratele zo Slovenska
Dal by mi nekdo tip na pekny ubytovani s polopenzi a idealne parkovanim u chaty (pro 2 moto), nebo v hotelu, nebo v resortu nekde v Tatrach?
Potrebuju z prace uvalit nejaky prachy, tak proc nepojezdit v lete po Tatrach
Za tipy dekuju.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mohu jen doporučit. Byli jsme tam 3x a pokaždé paráda. Akorát nevím jak s tou polopenzí, třeba by se dala domluvit. My chodili do restauračních zařízení.
Raďo dávej bacha, ne všichni dnes už zahraniční poskytovatelé služeb dostatečně komunikují s naším ústavem. Chce to prověřit přes IČO a finanční. Nejlepší je to přes českou cestovku...
barborina napsal:
Raďo dávej bacha, ne všichni dnes už zahraniční poskytovatelé služeb dostatečně komunikují s naším ústavem. Chce to prověřit přes IČO a finanční. Nejlepší je to přes českou cestovku...
Aaaaahaaaa.... Ja vim prave celkem prd, jak to chodi. Jediny co vim je to, ze nechci nechat ty prachy propadnout. Nikdy jsem fksp nevyuzival. Budu si muset v praci zjistit co a jak, az tam budu...
Nebo bys mi Tome poradil, klidne do SZ?
Upravil Kubrt dne 26.09.2019 20:14
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
V pohodě, já ti chtěl volat ale nějak jsem zapomněl tvůj fón. Raďo musíš si zajít k vám na finanční za holkama a vyptat od nich formulář k čerpání z fondu fksp. Stačí ho mít i elektronicky třeba v mejlu. Tam jsou veškeré potřebné údaje, platební, délka pobytu, pro koho atd. atd. Toto pošleš tomu, od koho chceš pobyt, on to vyplní a pošle na předem vypsanou adresu (je tam napsána) a pak už jen čekáš na proplacení. Nebo to můžeš urychlit, vyplněný formulář si od nich vezmeš a dáš zase na finanční. Nic na tom není, no kdyby jsi chtěl klidně brnkni a pokecáme o tom. Tel mám v profilu. č.
Zitra bych Ti cinknul a pokecame. Ted sosam v knajpe
Jinak kluci diky vsem
Pratele jeste upresnim, ze bych to potreboval pres treba cestovku, nebo instituci, ktera bude fakturovat v ceskych korunach. Respektive poskytovatel musi mit IČO registrovane v Cechach. Mel by nekdo z Vas nejaky tip?
Upravil Kubrt dne 07.10.2019 12:04
to je nějaká novinka ne? Proč bys to musel čerpat v ČR?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ahojte, GeeSaci,
datumovo uz sice pre dotazujuceho asi neaktualne, ale mozno sa hodi niekomu inemu...chodievam uz roky sem: http://www.hotels... aj na moto, aj sluzobne, a mozem len doporucit, hotel je v centre Liptovskeho Mikulasa, na okraji pesej zony, cez cestu od znamej krcmy Route 66 https://www.r66.sk, parkovanie pre moto je pod pristreskom na 24h strazenom parkovisku, prijemne domacke prostredie, vyyydatne ranajky cerstvo chystane, ochotny personal, ceny v pohode...takze ak budete rozmyslat kam na vylet, pridte pozriet sem, do Tatier kusok, LM na dlani...