Koupil jsem si nové bílé blikače na F 650 GS. Jsou to diody a podle popisu má každá výkon 1W. Stávající blikače mají 10W žárovku v jednom blikači. Přerušovač to samozřejmě nebere. Dá se sehnat odpovídající přerušovač, nebo mám začít pájet odpory :o))) ???
Ahoj, prodává se omezovač napětí ,,odpor´´ fabrická výroba na konektory, právě kvůli diodovým blikačům, protože klasické přerušovače jsou dělané na větší zatížení. Cena pro dva blinkry 115kč.
R1150 GS Adventure
Ahoj, s dodací dodou nevím neodpověděli my ještě ale počítej cca 14dní. A napsal jsem že jeden odpor je na 2 blinkry to byl omyl, 1 blinkr = 1 odpor, takže 4x 115kč. Zkusil jsem přiložit foto.
R1150 GS Adventure
Díky, foto není podstatné. Doufám, že to bude funkční. Když jsi psal dva na motorku, myslel jsem, že to bude před přerušovač. Takhle to vypadá, že se bude muset vřadit před každý blikač jeden. Ale nevadí, místa dost... Doufám jen, že to bude mít nějaký pláneček
Máš pravdu je před každý blinkr jeden. Je to odpor ve smršťovací bužírce s vyvedenými kábly a nalis. konektory. Pokud je chceš tak napiš třeba SZ nebo sem to je jedno. PS: plánek k tomu určitě nebude to by mě překvapily
A ještě jedno doplnění: je to dělané na 21W původní blikny, koukal jsem že ty jsi měl původní 10W. Netuším jak by to fungovalo!
Upravil Piky dne 18.09.2007 17:10
R1150 GS Adventure
... tak to je malér. To bych byl tam, kde předtím. Tam zase bude rozdíl v proudu. Takže fakt asi nezbude nic jiného, než vyhrabat multimetr, změřit ledky a původní blikač a rozdíl nahradit formou odporu...
Ach jo. A to se mi do toho nechtělo
A teď si vzpomínám, jestli to už někdo o tom pájení nepsal..