Ahoj ve spolek!
Objevila se tu posledni dobou podobna temata, nicmene, nejsem si jistej, ze mam uplne stejne symptomy, letosni sezona me zatim trosku trapi, jsem po vymene napinaku rozvodoveho retezu a kontroly ventilovych vuli, zaroven jsem dal novou svicku, v domeni, ze vyresim co bude dale popsano. Takze, motorka pri konstantnich otackach lehce pocukava, jeste vic znatelne, pokud zpomaluji a otacky jdou dolu. Vcera jsem ji nastartoval, vyletela na 2000rpm, ale nevratila se na tech cca 1200-1500, co miva obvykle, ale chcipla, v posledni dobe navic parkrat chcipla uplne necekane, jednou snad i behem jizdy.. obcas po startu nejede jakoby v konstantnich otackach, ale dle zvuku se pohybuje jakoby v sinusovce, clovek si rika, jesli teda uz chcipne, nebo to vydrzi..
Nez s tim pojedu nekam do servisu a utratim dalsi ranec penez, nenapada Vas nekoho nejake jednoduche reseni?
Predem diky moc, Ludek
Obávám se, že kontakty by nezpůsobovaly tu "sinusoidu"...
Jestli to nebude problém v řídící jednotce...
Napadl mě kontakt na svíčce - "fajfka", ale opět - to by nezpůsobilo kolísání otáček..
Asi bych to fakt viděl na problém v elektronice...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Nenapadá a dělá mi to to samí
Kabelama to určitě nebude
Trochu jsem popátral a budu muset na diagnostiku a asi i přehrátí palivových map Jinak mi to řekl i dvorní mechanik ale ten zatím nemá možnost to přehrát Nemá k tomu vybavení
No já čekám až si mechanik koupí diagnostiku Plánuje to v nejbližší době
Snad to bude ono Ale už jsem taky vyzkoušel snad všechno co šlo
Dej kdyžtak vědět jestli to pomohlo
Jinak ted jsem se dovolal mechanikovi a už jí asi má Sjednám si termín na příští týden tak uvidíme
Upravil kendy dne 21.04.2009 14:05
Chlopaci, dle diagnostiky by to mohlo byt lambdasondou, o vikendu kazdopadne projedu a prostriknu vsechny kontakty a kdyby to nepomohlo, nejste nekdo z okoli Hradce Kralove, ze byste mi tu sondu na chvilicku pujcili? preci jenom koupit za 5k novou a zjistit, ze to bylo necim jinym..