Nazdar hoši,
kdysi sem tu založil tému o nástavcích na blástry na GSA 08, která má jiné kryty řidítek, něž-li modelová řada 07 a starší. Nedařilo se mi ani napasovat, díky řidítkúm, jiné nástavce či kryty řidítek od TT a zkoušel jsem fakt vše. Čekal jsem, zda TT nepřijde letos s nástavci na seriové blástry, ale bohužel nejsou opět v nabídce. Kdo má 08 či 09 tak ví, že serjože jsou směšně nízké a fouká na ruce přeudatně. Čirou náhodou se přišlo na to, že BMW dodává jako náhradní díl ,nejen seriové nástavce, ale i ZVÝŠENÉ !
Je to originální díl od BMW a nástavce mají kat čísla :
7160 7 705 221 a 7160 7 705 222.
Nástavce jsou jen v černé barvě, jsou vyšší oproti originálu o 4 cm a pár stál 36Euro a už jsou doma Takže, komu je zima na ruce, nebo ho nebaví jet v mokrých rukavicích, tak u 08/09 GS /GSA tudy vede cesta. Asi proto je nemá TT, protože to nabízí přímo BMW , že.......
3X - ne kupoval jsem je ve slovenském Tempusu, dodání asi týden
bystrické - no fakt nevím příteli kde je problém . Mě to kdysi naučil Baltazar : "url"/ pomocí urologické slovní hříčky / a vkopírovat mezi závorky odkaz. Ten pak zmodrá a je aktivní...tak fakt netuším v čom ašíbka
naučil tě to dobře,mě to tu vyhazuje chybu,nelze připojit*pissed*asi si tam zajdu pješky to vomrknót,to bude rychlejší
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz