Seš jedinej, kdo kvůli nákupu motorky založil tři nová témata. Prosím, už nezakládej další zbytečná témata.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Je úplně jedno jaký má kdo zkušenosti s tím kterým prodejcem. I dobry prodejce může prodávat vrak, aniž by to tušil. Ale i v ackach se dá koupit dobrý auto.
Pokud se v motorkách nevyznas, vem si s sebou někoho, kdo tomu rozumí. Jistě ti nevychyta 100% budoucích problémů, ale ví co zkontrolovat a na co se zaměřit.
Psaním po internetu dobrou motorku nekoupís.
Upravil milan enduroskola dne 15.12.2019 09:48
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Nemec1983 napsal:
Klasickej prudič a zkoušeč, proto bych nemohl dělat bazarníka, protože bych je hnal latí 6x4.
Tak asi ty love taky ne.ere tak než dá ranec za mašinu tak chce pohledat veškeré možné info aby si nenaběhnul na vidle popříp. to eliminoval na nejmenší možnou míru Co je na tom špatného...Nebo jej znáš osobně?
Upravil kim dne 15.12.2019 13:34
Jediný kto to tu pochopil je - kim.
Také rady ako si zobrať niekoho na obhliadku beriem za samozrejmosť ,), len rád by som vedel aj vaše skúsenosti osobné napríklad. BMW som jazdil len asi 3x, tak si rád nechám poradiť...ale vidím, že je vacina z vás tu má s tým problém.
Idem moto obhliadnut do Železného Brodu. Prespávam priamo v Prahe. Nemáte niekto záujem, ochotu ísť sa na to pozrieť so mnou? Nemám problém prísť po vás aj do okolia Prahy.
Ahoj,nebylo by nejlepší v tvém případě,se domluvit s prodavájícím a odvést to dealerovi BMW na prohlídku?Unikla mi cenovka,ale počítám že 200 a víc.Sice budeš o něco lehčí,ale vidíš sám jak to tady chodí.Přeji krásného ježíška,já ho mám taky v podobě 1100gs.
BMW R1100GS+R1150GS=Grupa mocnego uderzenia!
Asi bych i jel.. ale když vidim jak se tu vzájemně vysíráte a to i ty Robozaho tak s tebou nemám chuť jet ani do Berouna...
Upravil bmwgsa dne 15.12.2019 14:32
bmwgsa napsal:
Asi bych i jel.. ale když vidim jak se tu vzájemně vysíráte a to i ty Robozaho tak s tebou nemám chuť jet ani do Berouna...
Říkám si ,,co se do toho s.e.r.u " ale prostě mi to nedá - ta otázka - Čím si Robozaho zasloužil označení že vysírá? - Ne že bych mu tu chtěl dělat advokáta ale jen pro svoje poučení -kdybych se snad na GS foru někdy chtěl zeptat na něco abych třeba taky nebyl napaden že obtěžuju a vysírám Je tu jistě dost členů kteří když ví tak rádi poradí když neví tak mlčí ale není to tu poprvé že někdo neznalý se zeptá a někteří se z něj snaží udělat blbce -asi nějakej sport nebo co