Ahoj všem prosím o radu pokud bych na advíkovi zvednul řídítka o 3cm vyjdou mě hadičky od brzdy,spojky popř. z vašich zkušeností dají se očekávat nějaké problémy při instalaci? Asi bych použil toto- omlouvám se neberto to jako reklamu na stránky děkuji https://www.m-style.cz/cs/nahradni-dily/riditka-prislusenstvi/predstavce-klemy/predstavce_podle_motocyklu/m-style_navyseni_riditek_30_mm_bmw_r1200gs
Je mi jasné, že to bude pakárna kvůli hadičkám apod., ale spíš bych rád znal zkušenost někoho, kdo to to tak vysoko má/měl. Bojím se co to udělá, když mi moto spadne, už to bude větší páka apod. Co myslíte, je bezpečnější představec jako jeden vysoký kus, nebo je to jedno a prostě to mít nastavené ze dvou?
vztekloun přiložený následující obrázek:
[148.89Kb]
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
se nedivím Milánku, jenom s mými dvěma metry to fakt pod bradu nemám, ale neboj, stejně to budeš řešit ty tě o tu legraci připravit nenechám. stavím se brzo osobně, 90kkm se blíží
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Sorge napsal:
ka som kupil tieto a plynove lanko je proste kratke. Pri vytoceni volantu dolava hned vyletia otacky do nebies...
Ma niekto daky tip???
Jak jsi to zvýšení řídítek dotahoval na brýlích? Mně to klouzalo a nebyl jsem schopný to dotáhnout. Nakonec jsem ten váleček co je uchycený na brýlích trochu znásilnil ve svěráku, abych na něm vytvořil drážky. Teprve pak to drželo.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Sorge napsal:
Ja tam mam take vymedzovacie podlozky este ( ) dotiahol som to a drzalo to v pohode. Len to plynove lanko je kratke. Krista
A kolik cm to máš nyní vysoké? od brejlí po střed řídítek?
Já myslel od brýlí včetně toho představce co v něm máš tento.
Mě zajímá, od jaké výšky celkově, to už dělá problémy s lanky apod.
Já mám nyní celkem 8cm od brýlí a prostě bych klidně ještě 2-3cm rád přidal, ale bojím, že už to bude moc
Tak že to máš 12,5cm. To mě zajímalo, od jaké výšky začíná být problém, páč bych to nejraději na 12cm zvednul. Díky
Podla mna je 10cm max bez toho aby sa museli robit dake zmeny bud na lanku plynovom,alevo hadicach brzdovej a spojkovej, pripadne elektrika.
Ale na 100% to neviem