Ahojte hladal som nafóre túto tému ale asi som to prehliadol neviem čo to je ale ked po jazde zhasnem motor a aj ked vyberem klúčik v prístrojovke mi stále nejakú dobu niečo tak jemne tiká presne a pravidelne po čase to prestane - môže ma niekdo dostať do obrazu čo to vlastne je a či je to v poriadku ?
Zdarec!V klidu,je to normální
Už se to řešilo a není snad nikdo komu by to nedělalo.Když se podíváš pozorně při tom tikání na budíky,uvidíš,že se mírně pohybují obě rafičky.Někdo tady psal,že ten zvuk má cosi společného s náhonem těch budíků,ale nevím
Jen vím,že je to v klidu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bino napsal:
Ahojte hladal som nafóre túto tému ale asi som to prehliadol neviem čo to je ale ked po jazde zhasnem motor a aj ked vyberem klúčik v prístrojovke mi stále nejakú dobu niečo tak jemne tiká presne a pravidelne po čase to prestane - môže ma niekdo dostať do obrazu čo to vlastne je a či je to v poriadku ?
Je to normalni,delaji to obe moje GS a pokud vim uz to tady nekdo resil a nenasla se GS ktera to nedela.
700 GS, 1100 GS
Bino napsal:
neni to nejaky import ze Stredniho vychodu?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
S největší pravděpodobností je to otáčkoměr - když se pořádně podíváš,
tak při každým "tiknutí" mírně poskočí ručička
Je to normální, neřeš a jezdi
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
To Bino: buď v klidu. Mě to dělá úplně od nové motorky. Reklamoval jsem to při první garančce (1000km) a prý je to ne úplně nabitou baterkou. Podle mě je to blbost a už to neřeším. Ale je fakt, že když to nechám na nabíječce, tak to tolik nedělá...
Mikes
Nově s KTM... :-)