zdravíčko pánové, žiju v Brně ale báwo si hoví u tatínka u zlína. koupil jsem ho na podzim.vyměnil olej, vyfůkal KNko,dofůkal gumy a tak mě napadá nechtělo-li by báwo třeba ventily pro sichr,plus synchronizaci, a co mě nenapadá je to, kde to v okolí zlína pokud možno přes víkend zrobit?
poradí někdo?
na ventily bych snad tatu ukecal dělal si je v autě milionkrát, ale co všechno a kde doporučujete víceméně po koupi řešit?
Díky
ps:jde o r1100r
Upravil Ero dne 13.05.2009 08:54
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Kdyby jsi nikoho nenašel na Zlínsku, tak se ozvi (30km od Brna) Tel. kontakt mám v profilu. Sice jsem teď v dílně docela zasekanej, ale na seřízení by se čas našel.
Jinak doporučuji (jestliže neznáš historii koupené motorky - nemáš-li ji třeba od kamaráda atd.) zkouknout ventily, udělat oleje a filtry, svíčky, brzdovku + omrknout brzdy, synchro, mrknout na řemen alternátoru a vyměnit palivovej filtr. A máš jistotu, že je to z údržby vše. Pak už dodržovat servisní intervaly a budeš jezdit a jezdit.
Upravil Tonda dne 13.05.2009 11:17
kurnik to by bylo fajn, když bys mi na to hodil očko, pokud byse nenašel nějaký dobrodinec tu. ten palivový filtr s brzdama zvládnu, řemen snad taky jen to seřízení.jezdím dost málo, tak až by se konstelace naklonila ozval bych se, když bys byl tak hodný;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Jeto trošku staré vlákno ale aktuálně seto týká teď i mě minulý týden jsem koupil 1200gsa a tady na Zlínsku jsem trošku bezradnej kam s tím. moto mám od Boba podle všeho by měl být po servisu ale přece jen. někdo kdo tomu rozumí byse hodil jen tak omrknout a říct co a jak.
Houmr napsal:
Jeto trošku staré vlákno ale aktuálně seto týká teď i mě minulý týden jsem koupil 1200gsa a tady na Zlínsku jsem trošku bezradnej kam s tím. moto mám od Boba podle všeho by měl být po servisu ale přece jen. někdo kdo tomu rozumí byse hodil jen tak omrknout a říct co a jak.
Na Zlínsku ti mohu doporučit člena fóra "cechi" - http://www.bmwgs....lookup=647
Upravil Tonda dne 08.05.2016 22:23
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...