povaha nerozhodná, GS už jsem měl, teď prodávám celkem podivočené R11R, radit se nedá, a aj kdyby, tak by to třeba nepadlo na úrodnů půdu, ale přece jen, má tu někdo nějaké reálné zkušenosti s Rocksterem?
Na jednoho pojedu mrknout, ale ne dřív než za týden a ta doba se tak vleče když človjek neví ;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ahoj, no mám rockstra cca dva roky, před tím než přišla hypotéka a děti, tak jsem jezdil 1150GS a GSA a 12GS. Po tom co kluci trosku povyrostli jsem si pořídil rockstra jako levnější variantu GSa, na ježdění není tolik času, takže tak 3tis ročně. Takže nějaké srovnání mám, tak se ptej.
díky, zajímají mne pocity, tak nějak jakkoliv, a potřebuju zabavit hlavu než nadejde čas výjezdu k obhlížení rockstera;-) já už těch bmw též pár měl f650, 2x r11r, r11gs, r1150gs, r12st, r12s.
GSo je supr mula.
Rockster mne zas láká tím jak jich moc není, z r11r jsem si udělal takovou divočinu v rámci možností, a rockster by měl být zas o kousek dál.
tož spíš vlákno na sběr subjektivních zkušeností a zabití času;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM