Ahoj vsem, jezdim v Spark Adventure, uz asi 5 let, ale v lete me je teplo,
Chtel bych se zeptat ( i kdyz jsem nejprve hledal tady) nejake dobre zkusenosti s dobrou letni bundou. ? Cena pomer vykon ... nejezdim dal , obcas Rakousko, Slovensko a Chorvatsko. Diky za dobre tipy.
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
v létě jezím skvělou kombinaci:
Kalhoty: Trilobite - Parado
Bunda: Trilobite - Airtech
V pařácích se už nepotím, teda pokud nestojím někde našpuntovanej, a když je chladněji (třeba po ránu), tak stačí buď triko s dlouhým rukávem nebo obyč tenká mikina.
Neexistuje špatné počasí!
Vyzkoušej Klim Marrakesh.
Ta bunda na to nevypadá, ale nic jiného na sebe v létě téměř neberu, pokud nejedu hodně daleko a i o dálkách o ní začínám uvažovat.
Všechny ostatní "mesh" bundy s většíma síťkama jako BMW AirFlow, nebo Klim Induction apod jsou na mě už moc studené když se večer trochu ochladí, ale bunda Marrakesh je pro mě jako z jiného světa. Je celá vzdušná a mírně elastická. Navíc vypadá tak obyčejně, že je vhodná i do práce..
Ještě jsem teď pořídil BMW XRide a vypadá, že je na léto podobná jako Marrakesh, ale ještě jsem ji pořádně neotestoval, do práce se mi v ní zase tolik jezdit nechce, přeci je to již klasická moto bunda
Upravil vztekloun dne 15.06.2021 11:09
starám se o marketing a spolupracuji s www.honzaptacek.cz - realitní makléř a kancelář v Praze
Já mám velmi dobrou zkušenost s MBW NEAT. V zásadě jí mohu vytknout jen dvojí kapsy - jiné na "bundě" a síťce, přičemž ty na bundě jsou pidi a zapomenuté věci v kapse na síťce po připnutí bundy umí naštvat. A pak jak už tu někdo psal v jiném vláknu o MBW, ty suché zipy. To mi osobně nijak zásadně neva, jen tomu tvrzení dávám za pravdu. Je jich tam kopec a chytaj se všeho, pakliže je člověk pečlivě nehlídá a nepřilepuje ihned zpět. Po odepnutí je to hodně podobné chráničové košili, po zapnutí je to srovnatelné s jinýma bundama bez termo vložky.
Mám bundu BMW AirFlow a super. V kapse na zádech je schovaná šusťákovka do chladnějšího počasí, čená barva na povrchu se neohřívá (studená černá) a větrá jak blbá.