Nazdarek lidicky,tak me to jeste nepustilo a tak Vás zvu na Slezinu No.9., snad bude zas o trochu lepsi jak ta posledni a doufám, že nám to nezruší díky COVID-19
Ivanhoe napsal:
.
Cauki,
Napis si me So-Ne. Patek asi casove nedam.
Diky
P.S Mam jeste na boude ten 1/2 litr co jsem tam loni zapomnel?
Mas registraci, a trosku to pribliz jakej 1/2ono se toho tam dost vypije, kdyz tam neco zustane
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
.
Je to nebo byl skleneny 1/2 litr s napisem "Nevahej a otoc"
Pro sicher si tedy asi vezmu jiny.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Tak se nám to začíná plnit a dopoledni program zajištěn . Zatím chybí nějaké to promítaní . Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Chtěl jsem, alespoň na přepadovku. Jenže mě do toho vlezlo ježdění kolem komína a rodina. Tak prd. Nakonec, jak pořádně neprší, tak bych se tam snad ani necítil dobře :-D
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Velký dík Schrekovi, jeho pomocníkům a všem účastníkům. Bylo to opět nádherné setkání - počasí 1A, pivo jako křen, co víc si přát?
Upravil hobr dne 05.09.2021 14:58
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ja dekuju vsem co dorazily bylo to komornejsi , ale o to zajimavejsi, hlavne diky Marovi co vzal i kytaru a slezina dostala i dalsi rozmer, tesim se na pristi rok
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček