Cavte. R1100s. Moto mam tyzden a dnes som si vsimol po jazde asi 40km, ze jeden teleskop je horuci na dotyk, dala sa na nom este udrzat ruka a druhy studeny. Olej som v nich este nekontroloval. Moze to sposobovat chod nasucho? Alebo to ma inu pricinu? Stretol sa s tym niekto? Nejako si to neviem logicky vysvetlit, kedze teleskopy nemaju tlmiacu funkciu.
Srdce vravelo boxercup, rozum neblazni.
R1100s je doma.
Hrabe_X napsal:
Neohřál se od přívodní trubky do chladiče?
nepredpokladam. Bol horuci cely. Podla manualu ide do kazdeho tlmica 170ml oleja, to je fakt malo, kedze netlmi, asi len aby mazalo.... Skusim stiahnut teleskop dole z okuliarov, ci nejde nejako na sucho a nedrhne. Budem potom mudrejsi. Olej este nemam, tak to nechcem vyberat a rozoberat cele. Ak bude drhnut, nic ine mi beztak neostane.
R1100s je doma.
Pricina zrejme odhalena. Obe trubky su krive, sice trochu, na tej dlzke asi 1mm kazdy. Ked som ich stlacal dole na stojane, tak v mieste kde maju cinnu plochu isli oba uplne tazko, po prekonani asi 5cm isli uz normalne. A ako inac oba suche, iba na spodu kvapka. Takze musim zistit, ci sa daju narovnat, alebo kupit druhe. Ze bola moto polozena na pravo som vedel. Padak a veko ventilov odrate a fest. Akurat ked su ohnute teleskopy, skor to vyzera na naraz ako pad.
R1100s je doma.