Tak som sa stal štastným majitelom tohto menšieho endura. Oproti 1150 a 1200 čo stoja v garaži.
Dostal som od známeho celkom dobrú ponuku,čo sa neodmieta.
Pridal mi k tomu hodne veci (roadbook,tripnaster, ladeny vyfuk...) no zaujimalo by ma,ci z x moto mašiny by pasovali tie motardove kolesa. Nakolko tych možností na poriadne enduro po horách už nieje veľa, by som si na bežne jazdenie hodil dáke cestnejsie kolá a potom na dake tripy,AL,RO,BiH... by som si nechal tieto štople
Zatiaľ mám na tom cca 3 hodky aktívnej jazdy (mam ho 3ti den a počasie moc nepraje),ale som z toho celkom prekvapený. Trošku,ale ozaj len trošku som sa pohral s tým zadným tlmením, neviem aky je max na kolko sa to da natlačiť a čo je tak akurát do terénu.
Samozrejme do budúcna na tie tripy mimo SK budem riešiť dáku tú pridavnú palivovú nádrž.
[img][/img]
Sorge přiložený následující obrázek:
Špekuloval som nad HP2 a skoncil s g650 X challenge
Přidané 19.09.2021 14:09
Tak dneska sa mi po dlhsom case podarilo uz nahodit motardove kolesa. Niesu to original, rafiky su excel stredy neviem. Kazdopadne vzadu bola 42 zubova rozeta. Tu nastal problem,ze chcem mat retaz bez spojky, proste zanitovanu na pevno. A chcem si kolesa prehadzovat. Kupil som novy retazovy kit original 16zubové vyvodove koliesko a 47zubova zadna rozeta. Samozrejme az taky velky rozsah stelovania retaze tam nieje,takze som tam musel rozetu 47z a teraz spekulujem,ci sa da zohnat vacsie vyvodove kolieko dopredu, napr 17 zubove. Ci sa da take zohnat, a ci vobec vojde dopredu. Ma s tým niekto skusenosti?
Dakujem
[img][/img]
Přidané 19.09.2021 14:10
Sorge napsal:
Tak dneska sa mi po dlhsom case podarilo uz nahodit motardove kolesa. Niesu to original, rafiky su excel stredy neviem. Kazdopadne vzadu bola 42 zubova rozeta. Tu nastal problem,ze chcem mat retaz bez spojky, proste zanitovanu na pevno. A chcem si kolesa prehadzovat. Kupil som novy retazovy kit original 16zubové vyvodove koliesko a 47zubova zadna rozeta. Samozrejme az taky velky rozsah stelovania retaze tam nieje,takze som tam musel rozetu 47z a teraz spekulujem,ci sa da zohnat vacsie vyvodove kolieko dopredu, napr 17 zubove. Ci sa da take zohnat, a ci vobec vojde dopredu. Ma s tým niekto skusenosti?
Dakujem
[img][/img]
Přidané 19.09.2021 16:42
Asi to jde. Borec s x country si tam dal 17 dopředu viz (https://advrider.com/f/threads/g650x-front-sprocket-play.440989/#post-23977941) a x country má stejný rám jako x challenge. Aby taky ne když jsou ty mašiny prakticky stejné.
Otázka je proč nechceš spojku na řetěz? Jako, kdyby 650 měla o dvacet koní navrch, tak bych to asi i bral, ale s jejím standardním výkonem ti pravděpodobně neuletí. Říkám pravděpodobně, protože jeden nikdy neví, no já najezdil se spojkou 30tkm+ a spojka nikdy neupadla (dakar)