Caute, dival jsem se na spojku, prijde mi takova tupa. Moto ma najeto 116T na volnobeh slysim rachtani - lehke. Pri vymacnuti spojky to zmizi, kdyz ji pustim nekdy to rachta stejne, nekdy mene, nekdy vice... Budto se louci lozisko... Spojka neklouze. Ma cenu menit kapalinu a odvzdusnit to? Je podle me jeste puvodni cerna jako germanska duse ). Vim, ze se nastavuje sama a je bezudrzbova. Dekuji za odpoved, i neslusnou. Petr
Upravil Modrypetrik dne 07.09.2021 21:28
Diky nechci - cokoli se spojkou na GS nechci. Ale asi budu muset. Spise ji vymenim se spojkou - dival jsem se na podobne tema - to rachtani nezmizi. Slo mi o to, zda ovzdusneni a nova kapalina oddali nevyhnutelne.
Hm... prichazi to s teplem, za studena je OK. Tedy doufam v lozisko. Kdyz uz tam budu tak radeji vymenit i lamelu a pritlacak? 2x to rozebirat nechci. Diky.
Lozisko ve spojce zadne neni. Pokud to klepe tak bude nejspis vytlucene drazkovani nebo praskly tlumic zaberu v prevodovce. Zalezi jaky mas rok. Ja si myslim ze tak jako tak te prevodovka vejpul nemine
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj, dekuji za radu. Slo mi spise o to, ze kdyz bude rozebrana, vymenit alespon lamelu = tech 116T... Necham to radeji udelat - na tohle nemam. Je to za tebe potreba resit okamzite, nebo po sezone? Dekuji.
Zalezi jak to klepe. Ale jelikoz je uz skoro konec sezony dojel bych a pak resit. Nektery motorky mlati uz fest a lidi porad jezdi
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Spojka je KO - klouze brutalne, behem tydne 200km uz klouze i na jednicku... ale nastesti se z toho nelinou zvuky... Vymena lamela a pritlacak. Ten zvuk je vpravo - na vystupni hrideli , rachta - vymackavam paku spojky zesili a zmizi- doufam v lozisko, nastesti neni vlevo na tlumici zaberu. Dotaz: pokud do toho pujdu tak jednou - to peklo s pulenim masiny je ....
Tedy preventivne: gufero primar, gufero Balancer, lamela, pritlacak. Prevodovka: gufera a loziska a tady se chci zeptat: vstupni-predlohova-vystupni = vse? Dekuji vsem. Petr
Upravil Modrypetrik dne 12.09.2021 18:30