Nájde sa tu profesionál, kdo zvládne napárovanie tachometra s riadiacou jednotkou po nehode? Tachometer ostal na šrot, musel som kúpiť druhý
Najlepšie SK a okolie TN alebo ZA
Dik moc
[img][/img]
To si myslím, že zvládne jedině autorizovaný servis.
A jestli se nemýlím, tak je to možné napárovat pouze s úplně novou přístrojovkou, tzn. že to s použitou přístrojovkou nepůjde.
Uvidíme, jestli to potvrdí nebo vyvrátí.
Bol som s tým v BMW ZA . Im sa to nepodarilo. Predtým to robili ževraj len raz na 1200 lc, ako mi povedali a vtedy to šlo. Ani nič nevzali, len sa ospravedlnili. Preto hľadám niekoho ďalšieho so skúsenosťami. Na moto inak všetko funguje, len tachometer bliká. Ide o 800 GS
[img][/img]
že bliká tachometr je právě způsobené tím, že v řj je stav kilometrů X a v tachometru je stav kilometrů Y. Je to prvotní info pro majitele/kupce, že tam něco nehraje. Myslím si, že použitý tachometr neumožňuje přepsat stav km, taktéž ani řj. Ale nové to umožní, je to tzv. marrying model, napárování řj k tacho, a je jedno, která jednotka je nová. Ještě jsem někde tuším četl, že se jedná o deep coding, kterého je schopná pouze značková diagnostika v autorizovaných servisech. Ale všechno co píšu jsou jen domněnky z toho co jsem se načetl. Chtělo by to, aby se tu vyjádříl Servisák nebo Tonda.
Neexistuje špatné počasí!
Ďakujem za kontakty. Skúsim zajtra zavolať. Budem dúfam múdrejší. Za akýkoľvek ďalší kontakt budem len vďačný. Tachometer mi ostal aj starý, ale je komplet KO. 800 gs ma predok len plastovú rampu , tá nič nevydrží. Uz ani tie moto nie sú čo boli.
Dik
[img][/img]