Zdravím,
našel jsem doma balení po starém interkomu, nevím zda se jedná o premiový audio kit nebo základní sluchátka (mikrofon je evidentně z audiokitu), sluchátka nevím (i u audiokitu jsem je vyřezával z plastů do helmy, takže to nepoznám)
Poradíte?
P.S. pokud by měl někdo zájem tak jsou k dispozici za nějakou kačku
HonzaGS-SV přiložený následující obrázek:
To co je na fotce je napul , suchátka jsou normalni kit a ten microfon je premium kit typl bych ze to bylo do Subertky ten microfon.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mikrofon je ten lepší, ty se prodávají i samostatně https://www.motov...c-p340271/ a sluchátka jsou obyčejná, premium kit se myslím prodávali jenom pro konkrétné modely helem Schubert, HJC, SHOEI, atd..
Ano,
jak jsem psal, měl jsem Schuberthácký kit a vyřezal jsem si z něj sluchátka (aby byly bez těch plastových částí / lícnic) a mohl jsem je použít do jiné helmy. Mikrofon je určitě z Premiového audiokitu Schuberth nicméně sluchátka si nejsem jistý...
jirkap2005 napsal:
Ano do C3 Pro. No mě jde i o ty sluchátka, ty co k tomu dávají jsou nic moc
Ano, ty sluchátka jsou opravdu děsné. Já se teda pohrával s myšlenkou nabastlit tam sluchátka Koss Porta Pro. Je tu nějaký zdatný elektrikář? Šlo by to vůbec?
Nejsem zdatný elektrikář ale ty Kossy jsem tam zkoušel napájet ale nefungovalo to, nevím zda rozdílná impedance nebo nevím... možná i ta elektronika je lehce jiná...
Resp. je to už hodně dlouho. Myslím, že to i snad fungovalo ale výsledek nevalný (hlasitější to rozhodně nebylo)
Upravil HonzaGS-SV dne 11.01.2022 16:50